3 sjove familieaktiviteter i Silkeborg

Du kan rolig holde din næste familieferie i Silkeborg Søhøjlandet. Her tilbydes nemlig et væld af aktiviteter i børnehøjde. Tag dine børn med til AQUA Akvarium & Dyrepark og kom helt tæt på naturen og dyrene. Eller besøg Labyrinthia og og udforks de mange og ikke mindst spændende labyrinter. Mulighederne er mange, og det er blot fantasien, der sætter grænser for, hvad i kan give jer til. Se her og bliv klar til jeres næste familieferie.

Sig hej til dyrene i AQUA Akvarium & Dyrepark

AQUA Akvarium & Dyrepark er et helt specielt sted i Danmark. Her kan I nemlig sige hej til en masse danske dyr i deres naturlige omgivelser. I vil kunne opleve dem, som var det i naturen, blot helt tæt på. Alle dyrene lever nemlig i naturlige søer, og deres forhold er helt lige så naturlige, som moder jord ville have skabt dem. I vil altså få en helt unik oplevelse i en dyrepark, der er direkte forbundet med den danske natur.

Udforsk hjernen i et væld af labyrinter

Skal i have en helt anderledes og ikke mindst sjov og udfordrende oplevelse, kan I med stor fordel besøge Labyrinthia. Labyrinthia henvender sig til både børn, voksne og seniorer, og her kan du få motion til både krop og hoved. Udforsk de mange forskellige typer af labyrinter – der er helt sikker én, der matcher dine drømme. I kan helt selv vælge, hvilket tempo i ønsker at tage oplevelsen i.

Indelukkets minigolfbane er et besøg værd

Sidst, men absolut ikke mindst, kan I ikke tage fra Silkeborg, før i har været et smut forbi Indelukkets minigolfbane. Spil her en spændende omgang 18-huls minigolf midt i den smukke natur. Konkurrer om en medalje eller anden form for præmie og vent i spænding på at finde ud af, hvem der løber med sejren.