3 ting du ikke vidste om Fjellerup

11. juli 2022

Fjellerup er en lille by i Norddjurs kommune med cirka 1.000 indbyggere. Byen er kendt for sin smukke natur, sine hyggelige strande og sin lille havn. Men vidste du, at der faktisk er meget mere af byen, end man lige går og tror?

1. Fjellerup er faktisk ret historisk.

Byens første skriftlige omtale stammer helt tilbage fra 1423, og byen har derfor en rig og spændende historie. Du kan blandt andet opleve en del af denne historie ved at besøge Slettestrand Fyr, der er bygget i 1872.

2. Fjellerup er også kendt for sin strand.

Byen har en meget populær strand blandt gæster fra hele landet. Det er en strand med dejligt sandt og roligt vand. Hertil ligger der langs kysten en lang række af sommerhuse, der giver dig og din familie mulighed for at leje et skønt sommerhus med kort gåafstand til stranden. Byen har desuden hele to campingpladser, der ligger tæt på hinanden, så hvis camping er mere dig, så er der altså også rig mulighed for at campere i byen.

3. Byen har også en efterskole

I Fjellerup ligger Djurslands Efterskole faktisk, her kan man tage en grunduddannelse i fagene drama, musik og idræt, og man kan også vælge at kombinere de to fag. Derudover byder Fjellerup på en række supermarkeder, en bager, en slagter, en fiskehandler, en dagligvareforretning, et posthus, en frisør, en tandlæge, en cafe og en restaurant. Fjellerup er altså en lille by med mange muligheder. Hvis du er blevet nysgerrig på hvad byen har at tilbyde og vil du gerne læse mere, så kan du faktisk gøre det lige her.

Konklusion

Som vi har set, er Fjellerup en meget hyggelig by med mange spændende ting at gøre. Der er faktisk en hel masse, som vi ikke har nævnt, så hvis du gerne vil opleve mere af Fjellerup, så er det bare at tage derhen.

Relateret Artikler

Robotstøvsuger fra ecovacs

Robotstøvsuger fra ecovacs

Uanset om det er nullermænd i hjørnerne, hundehår på gulvtæppet eller krummerne efter aftensmaden, så klarer robotstøvsugeren fra ecovacs ærterne uden problemer! Vi kender det alle sammen, det der med støvsugning og gulvvask er ofte en plage i dagligdagen og det...

Find et flot spejl, og skab et stilfuldt og moderne look i dit hjem

Find et flot spejl, og skab et stilfuldt og moderne look i dit hjem

Dette indhold er sponsoreret Et spejl er et must-have i ethvert hjem, og det rette spejle kan skabe et stilfuldt og moderne look. Det kan bruges til at reflektere lyset, give rummet mere dybde og bringe nyt liv til væggene. Et flot spejl vil kunne fuldende det samlede...