3 ting du ikke vidste om Fjellerup

11. juli 2022

Fjellerup er en lille by i Norddjurs kommune med cirka 1.000 indbyggere. Byen er kendt for sin smukke natur, sine hyggelige strande og sin lille havn. Men vidste du, at der faktisk er meget mere af byen, end man lige går og tror?

1. Fjellerup er faktisk ret historisk.

Byens første skriftlige omtale stammer helt tilbage fra 1423, og byen har derfor en rig og spændende historie. Du kan blandt andet opleve en del af denne historie ved at besøge Slettestrand Fyr, der er bygget i 1872.

2. Fjellerup er også kendt for sin strand.

Byen har en meget populær strand blandt gæster fra hele landet. Det er en strand med dejligt sandt og roligt vand. Hertil ligger der langs kysten en lang række af sommerhuse, der giver dig og din familie mulighed for at leje et skønt sommerhus med kort gåafstand til stranden. Byen har desuden hele to campingpladser, der ligger tæt på hinanden, så hvis camping er mere dig, så er der altså også rig mulighed for at campere i byen.

3. Byen har også en efterskole

I Fjellerup ligger Djurslands Efterskole faktisk, her kan man tage en grunduddannelse i fagene drama, musik og idræt, og man kan også vælge at kombinere de to fag. Derudover byder Fjellerup på en række supermarkeder, en bager, en slagter, en fiskehandler, en dagligvareforretning, et posthus, en frisør, en tandlæge, en cafe og en restaurant. Fjellerup er altså en lille by med mange muligheder. Hvis du er blevet nysgerrig på hvad byen har at tilbyde og vil du gerne læse mere, så kan du faktisk gøre det lige her.

Konklusion

Som vi har set, er Fjellerup en meget hyggelig by med mange spændende ting at gøre. Der er faktisk en hel masse, som vi ikke har nævnt, så hvis du gerne vil opleve mere af Fjellerup, så er det bare at tage derhen.

Relateret Artikler

Derfor skal du tage på udflugt til en put and take sø

Derfor skal du tage på udflugt til en put and take sø

Danmark er et land kendt for sin smukke natur og fantastiske muligheder for udendørs aktiviteter. En populær og afslappende måde at tilbringe tid i naturen er ved at tage på udflugt til en "put and take" sø. Disse kunstigt skabte ferskvandssøer er ideelle...

Gør opmærksom på din virksomhed med pyloner

Gør opmærksom på din virksomhed med pyloner

Marketing foregår i vores tid i høj grad digitalt. Men selvom det har sine fordele, at du jævnligt for eksempel bruger energi på søgemaskineoptimering og indholdsmarkedsføring, bør du heller ikke kimse af mere traditionelle metoder. Søger du at forbedre din...

Psykoterapi – En vej til bedre trivsel og balance

Psykoterapi – En vej til bedre trivsel og balance

Livet kan være en rutsjebane, og nogle gange kan alle føle sig fanget i en negativ spiral. Stress, angst, depression eller traumer kan have en stor indvirkning på deres livskvalitet og daglige funktion. Heldigvis er der hjælp at hente. Psykoterapi kan være en vej til...