Administrerer du en hjemmeside med nethandel?

Hvis du er klikket ind, efter at have kunnet svare ja til ovenstående spørgsmål, så kan det være du allerede kender til Shopify tracking? Lyder det derimod ikke bekendt, så kommer du absolut til at være glad for at have klikket. Her får du en gennemgående introduktion til hvad Shopify er for en størrelse, og hvordan det i forbindelse med Webshipper kan hjælpe netop dig med at automatisere din nethandel!

Ordreautomatisering

Med Shopify Tracking sat i spil med Webshipper gøres det meget nemmere at håndtere de ordrer, som du modtager på din nethandel. Det vil altså sige at du slipper for at håndtere fragt og ordrebehandling manuelt! Derved får du overskud og tid til at fokusere på at vokse med din forretning i stedet. Med Shopify Tracking og Webshipper samles de forskellige processor i et nemt ordreflow, således at problematiske og bøvlede processor gøres op med. Desuden fungerer disse i sammenspil med dine webshops, ERP-systemer og lagerhoteller, så der er kontakt mellem det hele!

Nem og hurtig forbindelse til forskellige fragtfirmaer

Når Shopify tracking forbindes til din forretning, får du uden besvær et fuldautomatiseret fragt- og forsendelsesflow. Dette foregår både nemt og hurtigt i opsættelsesprocessen, men også i det videre forløb skulle løsningen gøre tilværelsen som nethandelsejer nemmere at gå til! Det er en skræddersyet løsning, der er beregnet til at dække alle behov, og i den forbindelse får du dermed også mulighed for at forbinde Shopify med foretrukne transportører, leveringsmetoder, fragtpriser, fragtfirmaer og pakkeshops.

Marketing og SEO-muligheder

Shopify tracking kan gøre mere end blot automatisere ordreflowet for din forretning. Den kan også tilbyde fantastiske funktioner i forhold til SEO og markedsføring. Dit websted vil på grund af Shopify findes på alle større søgemaskiner, men du kan stadig ændre produktside, web-adresser osv. Shopify har desuden indgået aftale med Facebook, Twitter og Pinterest, hvor dine produkter da kan lanceres.