Alle pensler og ruller til maling du behøver

Hvis du er på udkig efter en pensel, der kan give dig en glat, professionel finish, så er en veldesignet fransk pensel lige noget for dig. Med denne type pensel er børsterne symmetriske og håndbundne med brune læderstrimler – hvilket giver en næsten uforgængelig pensel. Malerrulleovertræk er perfekte, hvis du ønsker at samle masser af maling op til enten trimning eller kantarbejde, da de har mere malingens evne til at holde på malingen end en pensel. Malerruller kan også bruges til jævn og stribefri maling med den rigtige type maling, men det kræver lidt mere færdighed at mestre og bruge dem med succes. Du kan altså finde alle pensler og ruller til maling her.

 

Pensler og ruller til maling er nødvendige

Malerpenselsættene (også kendt som penselsæt) indeholder alle de malerruller og pensler, du har brug for til dit malerarbejde: de indeholder alt fra malerpensler til malerruller , malerrulleovertræk , malerbakkeforinger og malerrullerammer. Der findes også andre typer som f.eks. malingsapplikatorer (eller malerknive), paletknive, malingskrabere (eller spartelknive) Men vi vil kun beskæftige os med malerpensler og malerruller her – fordi disse er de to værktøjer, du har brug for til alle dine maleropgaver. Pensler bruges normalt til vægge, mens malerruller normalt bruges til lofter og træværk. Når du skal vælge det rigtige værktøj til dit store malerarbejde, er der mange forskellige typer maling – blank , emulsion , satin , æggeskal , mat … Og der findes også mange forskellige størrelser af penselbørstehår til alle slags opgaver. Malerpensler findes i tre grundlæggende former: flad eller firkantet ende, rund eller spids ende og vinklet eller spidsrund ende .

 

Pensler og ruller til maling

Der findes også alsidige flade pensler med kæmmet ende, som er perfekte til kantarbejde mellem våde lag, fordi de ikke efterlader nogen riller. Dekorationsmalingspensler leveres med enten lange eller korte børster, og der findes også syntetiske malerpensler. Malerruller kan bruges til både glatte og strukturerede overflader, men de fungerer ikke godt på meget blanke overflader. Malerrulleovertræk findes i forskellige former, der alle er designet til at give dig en perfekt finish, når du maler din loftsbeklædning. Malingspensler fås i hundredvis af størrelser , afhængigt af deres særlige anvendelse – fra små malingspensler med smalle ender til at lave persienner, støve møbler af osv. Det vigtigste er at vælge den rigtige pensel til opgaven – eller endnu bedre at bruge passende værktøj til forskellige opgaver i dit hjem.