Antikke vandglas fra Holmegård

13. januar 2022

Reklame

Sponseret indlæg

Holmegård har gennem årene produceret utrolig mange flotte drikkeglas. Med series som Ideelle, Perfection, Cabernet, Charlotte Amalie og Fontaine er Holmegård en af de producenter med størst variation i deres glasserier og flere af serierne har været i produktion gennem mere end 30 år.

Holmegård startede med at producere grønne flasker, men ret hurtigt blev produktionen omfattet til yderligere at producere drikkeglas i klart glas. Efter produktionen af drikkeglas begyndte, voksede den lynhurtigt og i dag kan Holmgård vandglas betegnes som en af de helt store grundsten hos Holmegård.

Mangler du Holmegård vandglas kan du sten sikkert finde nogle, som passer til din stil enten i Fontain, Cabernet, Future, Charlotte Amalie eller Perfection serierne. Holmegård vandglas er både brugbare og dekorative. Den flotte Future series har vandglas i forskellige farver, som sætter et ekstra tvist på glasset, mens Cabernet og Fontaine er mere stilrene og enkle.

Holmegård må siges at være en af de mest historierige virksomheder i Danmark, som har klaret sig igennem en lang række af udfordringer i tidens løb. I dag er Holmegaard et forsat velkendt mærke, og deres flotte glasprodukter som f.eks. Holmegaard vandglas finder stadig vej ind i mange husstande verden over.

På nordicantiques.dk forhandler vi kun antikke glas.

Historien bag Holmegård

Holmegård Glasværk er Danmarks ældste og største glasværk. Virksomheden opstod i 1825 i Næstved ved Holmegårds mose. Den blev grundlagt af Henriette Danneskiold-Samsøe. Hun var enke efter Christian Conrad Sophus Danneskiold-Samsøe som var lensgreve og ejer af Gisselfeld slot. I 1985 fusionerede Holmegård med Royal Copenhagen, men blev så nogle år senere købt af Rosendahl A/S, som dagen i dag ejer varemærket. Mange danskere rundt i hele landet har i dag Holmegård glas derhjemme i en eller anden afskygning. Det er dansk glas design, når det er bedst.

God service hos nordicantique.dk

Eftersom de fleste af alle vores glas er antikke glas og mere end 100 år gamle, kan der sagtens ske at være mindre tegn på slitage og brugsspor på nogle af varerne. Du er altid velkommen til at spørge efter flere billeder på vores varer, så tager vi nemlig nogle billeder inden du laver din bestilling. Har du spørgsmål omkring vores udvalg af Holmegård vandglas eller andet, så kan du altid stikke os et kald på 21 15 18 89, eller skrive en mail til kontakt@nordicantique.dk. Hop ind på vores hjemmeside og find Holmegård vandglas der passer til netop din smag – Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Relateret Artikler

En gulvafslibning kan være med til at pifte dit gulv op

En gulvafslibning kan være med til at pifte dit gulv op

I takt med tiden vil dit gulv i din bolig blive slidt og ridset. Synes du, at dit gulv har mistet sit flotte look? Så findes der heldigvis en løsning, der kan redde dit gulv! Nemlig gulvafslibning. Gulvafslibning kan på ganske kort tid pifte dit gulv op og få det til...

Det kan du gøre ved din bolig for at optimere din nattesøvn

Det kan du gøre ved din bolig for at optimere din nattesøvn

Oplever du, at du vågner op uden at være veludhvilet? Det kan også være, at du oplever tankemylder op til sengetid eller vågner op adskillige gange i løbet af natten. Hvad end der ruinerer din nattesøvn, så foreligger der et par muligheder, som kan være med til at...

Tre gode råd til at undgå rod i entreen

Tre gode råd til at undgå rod i entreen

Entreén er for de fleste bare et gennemgangsrum, hvor de stiller deres sko, taske og jakke, når de kommer hjem fra arbejde eller skole. Derfor bliver det også hurtigt rodet, særligt hvis man er en husstand med små børn og dertilhørende mange beskidte sko og overtøj....