Antikke vandglas fra Holmegård

13. januar 2022

Holmegård har gennem årene produceret utrolig mange flotte drikkeglas. Med series som Ideelle, Perfection, Cabernet, Charlotte Amalie og Fontaine er Holmegård en af de producenter med størst variation i deres glasserier og flere af serierne har været i produktion gennem mere end 30 år.

Holmegård startede med at producere grønne flasker, men ret hurtigt blev produktionen omfattet til yderligere at producere drikkeglas i klart glas. Efter produktionen af drikkeglas begyndte, voksede den lynhurtigt og i dag kan Holmgård vandglas betegnes som en af de helt store grundsten hos Holmegård.

Mangler du Holmegård vandglas kan du sten sikkert finde nogle, som passer til din stil enten i Fontain, Cabernet, Future, Charlotte Amalie eller Perfection serierne. Holmegård vandglas er både brugbare og dekorative. Den flotte Future series har vandglas i forskellige farver, som sætter et ekstra tvist på glasset, mens Cabernet og Fontaine er mere stilrene og enkle.

Holmegård må siges at være en af de mest historierige virksomheder i Danmark, som har klaret sig igennem en lang række af udfordringer i tidens løb. I dag er Holmegaard et forsat velkendt mærke, og deres flotte glasprodukter som f.eks. Holmegaard vandglas finder stadig vej ind i mange husstande verden over.

På nordicantiques.dk forhandler vi kun antikke glas.

Historien bag Holmegård

Holmegård Glasværk er Danmarks ældste og største glasværk. Virksomheden opstod i 1825 i Næstved ved Holmegårds mose. Den blev grundlagt af Henriette Danneskiold-Samsøe. Hun var enke efter Christian Conrad Sophus Danneskiold-Samsøe som var lensgreve og ejer af Gisselfeld slot. I 1985 fusionerede Holmegård med Royal Copenhagen, men blev så nogle år senere købt af Rosendahl A/S, som dagen i dag ejer varemærket. Mange danskere rundt i hele landet har i dag Holmegård glas derhjemme i en eller anden afskygning. Det er dansk glas design, når det er bedst.

God service hos nordicantique.dk

Eftersom de fleste af alle vores glas er antikke glas og mere end 100 år gamle, kan der sagtens ske at være mindre tegn på slitage og brugsspor på nogle af varerne. Du er altid velkommen til at spørge efter flere billeder på vores varer, så tager vi nemlig nogle billeder inden du laver din bestilling. Har du spørgsmål omkring vores udvalg af Holmegård vandglas eller andet, så kan du altid stikke os et kald på 21 15 18 89, eller skrive en mail til kontakt@nordicantique.dk. Hop ind på vores hjemmeside og find Holmegård vandglas der passer til netop din smag – Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Relateret Artikler

Bevar skønheden og holdbarheden: alt, du skal vide om fliseimprægnering

Fliseimprægnering er en vigtig del af vedligeholdelsen af udendørs flisebelagte områder. Det er en proces, der kan hjælpe med at bevare skønheden og holdbarheden af dine fliser i årevis. Hvis du overvejer at udføre fliseimprægnering, er det vigtigt at forstå, hvad det...

Tescoma – Kvalitet og Innovation

Tescoma – Kvalitet og Innovation

Kvalitet er nøgleordet hos Tescoma, og det afspejles i alle deres produkter. Uanset om det er en almindelig skræller eller en elektronisk køkkenmaskine, går de aldrig på kompromis med kvaliteten. Faktisk har Tescoma ansat et stort hold af erfarne ingeniører og...

Sådan vælger du de perfekte møbler til dit barn

Sådan vælger du de perfekte møbler til dit barn

At vælge de rigtige møbler til dit barn kan ofte være en udfordring. Der er en række faktorer, der skal tages i betragtning, såsom materiale, størrelse og design. Men når det er sagt, er der ingen grund til at bekymre sig. Børnemøbler kan faktisk være en spændende og...