Babyudstyr til at hjælpe i hverdagen

Der findes meget babyudstyr, som gør hverdagen lettere, når du har små børn og babyer derhjemme. Hjemmet skal være børnesikret mod skarpe kanter og hjørner samt klemmer og ulykker. Dette gøres nemt med f.eks. kontaktsikringer, hjørnesikring og sikkerhedsgitter. For nogle familier er det lige så vigtigt at være mobile og fleksible og have en let rejseseng til ferier og overnatninger eller funktionelle babyalarmer samt kompakte pusleborde og høje stole. Der er mange muligheder for babyudstyr, så det gælder om at være både prisbevidst og opmærksom på sikkerheden, når du skal hande babyudstyr.

Babyudstyr i bambus

Bambus er et fremragende materiale til babyudstyr, da det er miljøvenligt, holdbart og let at rengøre. Bambus er en bæredygtig ressource, hvilket betyder, at det kan høstes uden at skade miljøet. Bambus er også naturligt antibakterielt og allergivenligt, hvilket gør det ideelt til babyudstyr. Babyudstyr i bambus er også meget stærkt, hvilket gør den særdeles anvendeligt. Men det er ikke bare det praktiske i bambus, som gør det et foretrukken materiale.

Babyudstyr af bambus er af mange grunde et miljøvenligt valg. Bambus vokser hurtigt, men kræver næsten intet vand. Og det kan vokse næsten i tørke. Det sparer på vandressourcerne. Desuden genplantes bambus af sig selv, så du behøver ikke at bruge kræfter på at plante nye bambusskud efter at have høstet de gamle. Du kan derfor med god samvittighed bruge bambus, når du handler dit babyudstyr.

Sikkerhedsgodkendt babyudstyr

Babyudstyr er en stor kategori, der spænder over et bredt sortiment, og det kan være vanskeligt at vælge i mellem. Du kan derfor med fordel vælge babyudstyr som er sikkerhedsgodkendt og hvor der ikke er brugt sundhedsskadelige stoffer.

Hvis du har en baby, ved du, at det kan være svært at holde styr på den lille, når han eller hun begynder at kravle og gå. Alt skal undersøges, røres og kastes rundt. Som mor kan du derfor altid være bekymret for dine ting i hjemmet, men også for dit barns sikkerhed. Her er babyudstyr en kæmpe hjælp, og noget du ikke må snyde dig selv for. Der er hjælp at finde i stort set alle afgrene af babyudstyr, så du ikke behøver at bekymre dig. Hvorfor f.eks. ikke skifte en farlig kniv ud med en nip nap bestik, som kan bruges til både børn og voksne. Her er der ingen skarpe kanter. I stedet får du babyudstyr lavet af bambus, som altid kan regne med.