Bestil portionsanrettet firmafrokost i Århus på frokostplus.dk

Hvorfor ikke gøre frokosten til dagens højdepunkt på arbejdspladsen? Hos Frokost+ tilbyder de firmafrokost med levering i Østjylland inkl. Aarhus. Skal den stå på buffet eller portionsanrettede menuer? Begge dele er muligt, når du er abonnent på frokostplus.dk.

Firmafrokost hos Frokost+ – nemt og lækkert!

Firmafrokost fra Frokost+ giver god mening. Udover god og sund mad, der varierer fra dag til dag, så får man også en række andre fordele, som måske ikke lige var synlige ved første øjekast. Når man sætter sig ned med kollegaerne, oplever man også et større fællesskab, når man får lidt tid til at tale om de andre anliggender end blot arbejdsopgaverne.

Vil du vide mere om, hvad en firmafrokost kan bestå af? På frokostplus.dk har de beskrevet nogle menuforslag, der kan være med til at give dig et overordnet indtryk af, hvad du kan forvente. Udover basisordningen er det også muligt at købe ekstra forplejning til bestemte lejligheder. Samtidig er Frokost+ gode til at forkæle med noget lækkert til bestemte lejligheder. Der er altid en god overraskelse i vente, når man er tilmeldt firmafrokost hos dem.

Når man først abonnerer på firmafrokost fra Frokost+, så bliver den hurtigt en uundværlig del af hverdagen. Denne ansvarsfulde virksomhed, som bekæmper madspild på flere fronter, sørger for at skabe et højdepunkt, man glæder sig til gennem hele formiddagen. Det er selvfølgelig muligt at tage glæderne på forskud ved at tjekke dagens menu online, inden den ankommer lige til jeres hoveddør. Hvis din virksomhed ligger i Aarhus, Skanderborg, Horsens, Randers m.m., så er det muligt at få maden leveret direkte. Det er nemt og bekvemt, og efter nogle få uger som abonnent begynder man at undre sig over, hvordan man overhovedet kunne holde de kedelige madpakker ud i så lang tid.

Du har mulighed for at læse dig klogere på firmafrokost og ekstra services via frokostplus.dk, men du er også altid velkommen til at kontakte personalet for yderligere info om deres forskellige løsninger.

Portionsanrettet frokost med karakter

Hos Frokost+ tilbydes ikke kun buffet. Det er også muligt at bestille portionsanrettet frokost, hvor der selvfølgelig også er masser af muligheder for den enkelte. Cateringvirksomheden skræddersyer nemlig portionsanrettet frokost, hvilket betyder mange fordele for den enkelte. Er der f.eks. allergener eller personer, som ikke ønsker kød? Det vil den enkeltes portionsanrettede menu naturligvis kunne tage højde for. Portionsanrettet frokost er et lækkert alternativ, især nu når Corona stadigvæk holder sit greb i Danmark.

Hos frokostplus.dk finder du den nødvendige information til at tage det første skridt mod en førsteklasses frokostordning!