Brug for briller? Få en synstest – og bliv brilleejer

21. april 2022

Har du brug for briller? Svaret får du ved at tage en gratis synsprøve, og sådan én kan du ofte booke tid til online hos en brilleforhandler. Herefter skal du tage stilling til, om du ønsker briller eller en anden løsning, fx kontaktlinser eller laserkirurgi. Hos optikere kan du få enten briller eller linser, og det er nok klogt at starte med briller – om ikke andet så at du altid har et par briller til din rådighed.

Briller behøver ikke koste meget på én gang

Glassene i et nyt par briller vil altid være forholdsvist dyre, men der behøver ikke nødvendigvis være en kæmpe udgift, du skal betale kontant. For det første så kan sygeforsikring måske gå ind og dække lidt af udgiften, og for det andet så kan du få briller på afbetaling – uden hverken renter eller gebyrer hos flere brillebutikker. At få briller behøver ikke gøre noget stort indhug i bankkontoen på én gang.

Få brillerne forsikret hos en brillebutik

Det er godt at få dine briller forsikret hos din brillebutik, især hvis det er dit første par. For som ny brilleejer er der meget, du ikke ved om, hvordan du håndterer briller forsvarligt. Bl.a. om hvordan brillerne skal lægges fra dig, om vigtigheden af at bruge etuiet, og om hvor meget en brille kan tåle, hvad angår tilretning. Har du mulighed for at få dine briller forsikret hos forhandleren, er det klogt.

Hav et par briller at falde tilbage på

På sigt kan det være, du hellere vil have kontaktlinser. Men har du et par briller, har du altid noget at falde tilbage på, hvis du i løbet af dagen taber en linse. Så kontakt en brillebutik, få en synstest og få et tilbud på dit første par briller. Sværere er det ikke at blive brilleejer – så book bare en tid i dag.

Relateret Artikler

Hvad er et plankebord?

Hvad er et plankebord?

Et plankebord er en unik type bord, der er lavet af træplanker. Det bruges ofte i restauranter og andre virksomheder, der ønsker et unikt udseende. Et plankebord består af flere tynde, flade planker, der er stablet sammen. Plankerne holdes sammen af samlinger af træ,...

Robotstøvsuger fra ecovacs

Robotstøvsuger fra ecovacs

Uanset om det er nullermænd i hjørnerne, hundehår på gulvtæppet eller krummerne efter aftensmaden, så klarer robotstøvsugeren fra ecovacs ærterne uden problemer! Vi kender det alle sammen, det der med støvsugning og gulvvask er ofte en plage i dagligdagen og det...