Brug for engangskrus? Vælg de rette til festen

Ville vi overhovedet have festivaler uden engangskrus? Nok ikke, for det bliver for dyrt at stille med ølglas til i 1.000-vis af mennesker, hvor ca. halvdelen smadrer eller forlægger deres glas mellem drinks. Bør du bekymre dig særligt meget om kvaliteten af engangskrus, du køber til et event? Nej, egentlig ikke – de ryger alligevel i skraldespanden efter festen. Men der er forskelle på engangskrus.

Skal du vælge krus af plastik eller pap?

Lad os starte med at se på materialet, for hvor de fleste engangs krus er lavet af plastik, finder du i dag papkrus, der bliver nedbrudt i miljøet langt hurtigere. Dermed ikke sagt, at folk bare bør smide deres brugte krus ud i buskene, for så hurtigt går det heller ikke. Men i tilfælde af, at et krus er blevet tabt et sted i naturen, forsvinder det i det mindste hurtigere, når det er et pap- og ikke et plastikkrus.

Krusenes mål skal passe til de drinks, du serverer

Nå, hvad kan du ellers have for øje ved valg af engangskrus? Det er selvfølgelig vigtigt, at målene er de rette til de drinks, der skal serveres i det. Sammenlign det med, at du har i dusinvis af forskellige glas til alt fra hvidvin til champagne, whisky og shots. Faktisk kan du finde engangschampagneglas og engangsvinglas online ved siden af de mere klassiske engangskrus – det gælder bare om at lede.

Skaf tilbehøret til dine engangskrus

Nu er der en masse engangstilbehør til dine engangskrus, du også kan overveje at handle hjem, når du skal planlægge en fest. Fx kan du få kopholdere af pap eller kuppelformede låg til drinksene, så de ikke skvulper over. Ønsker du at finde det rette engangsservice til din fest eller dit event, er der altså mange ting, som du kan overveje. Så tjek online udvalg med engangskopper og tilbehør hertil.