Brug tid på det, der betyder noget

16. marts 2021

I forbindelse med en begravelse er der ofte en række praktiske gøremål, som der skal klares. Det kan man ikke undgå. Disse gøremål kan du få hjælp til at ved at kontakte en bedemand. I de nedenstående afsnit vil du blive klogere på, hvorfor det kunne være relevant for dig at kontakte en bedemand, så begravelsen kan forløbe lettere. Begravelse er en svær tid, hvorfor der i mange tilfælde ikke er det store overskud til at klare praktiske opgaver. Det er helt naturligt.

Uanset tid og sted er en bedemand aktuel

Det er underordnet, om du bor i Brøup, Gram, Jels, Rødding eller Vejen. En bedemand vil altid være relevant i forbindelse med en begravelse. Det er som sagt en periode, hvor overskud ikke er det, der er mest af. Derfor kan det være en forløsende følelse at få hjælp til at klare de opgaver, der skal klares.

Hvad karakteriserer en god bedemand?

Det er ikke ligegyldigt, hvilken bedemand du vælger. Det er vigtigt, at du får et godt bånd til sin bedemand, fordi bedemanden skal være ansvarlig for nogle ømme områder. I den sammenhæng er det helt naturligt, at du bruger den nødvendige tid på at finde en bedemand, som du mener er den rigtige.

En god bedemand forstår, at du er i sorg. Bedemanden vil ikke forsøge at skynde på dig, fordi det er en forretning. En god bedemand vil – så vidt muligt – forsøge at sætte sig i dit sted og se tingene fra dit perspektiv. Bedemanden har fuld forståelse for, at alle praktiske opgaver kan føles uoverskuelige, hvorfor bedemanden hverken vil forcere det ene eller det andet. Det handler om forståelse og medfølelse.

I stedet for at løse praktiske opgaver skal du bruge tiden med din familie, hvor I sammen kan mindes de goder minder, I har sammen med den pårørende.

Relateret Artikler

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem og findes i mange forskellige former, størrelser og farver. Når de er tændt, skaber de en varm og indbydende atmosfære, som er perfekt til at slappe af i. Udendørs lanterner kan også bruges til at...

Jørn Martin Steenhold forsker i leg og børneliv

Jørn Martin Steenhold forsker i leg og børneliv

Jørn Martin Steenhold er uddannet børnehavepædagog og har forfattet mange forskellige bøger med forskning i barndommen og børns liv. Han sætter børnene i fokus og har derfor også gjort sin forskning tilgængelig på www.borneliv.dk, hvor du har mulighed for at lære mere...