By Lille Vilde – Til den miljøbevidste forbruger

Er du helt vild med børneprodukter, hvor æstetik og anvendelighed er kombineret? Så er By Lille Vilde med sikkerhed det rette brand for dig. Det er et nyere brand på den danske scene, der giver dig mulighed for at dække jeres aftensbord med de smukkeste og mest tidsrigtige produkter. I sortimentet kan du både finde underlag, dækkeservietter og hagesmækker. Det er bare nogle af de mange produkter, der er mulige at finde inde sortimentet. Når du gør brug af disse produkter, så vil du opleve, at det aldrig har været nemmere at rydde op efter den lille. Mange er vilde med brandet, hvilket også tydeligt kan ses i det store udvalg. Hvis du derfor godt kunne tænke dig at gøre noget godt for dig selv og dit barn, så skal du med sikkerhed skynde dig ind i udvalget lige nu og få fat på nogle produkter fra By lille Vilde. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Brandet By lille Vilde

Kvinden der står bag brandet By Lille Vilde hedder Ditte og er mor til 2. Hun startede sin virksomhed tilbage i 201, da hun havde en mission om at gøre det lettere for forældre landet rundt at tage bæredygtige valg i deres hverdag. Virksomheden tog fart og det var bestemt ikke noget som Ditte havde regnede med, da hun som ung uddannede sig som gartner. Da hun dog blev mor, steg hendes interesse for bæredygtighed hurtigt og især når det kom til produkter til hendes børn. Når det så er sagt, så kan man tydeligt se, hvordan hendes uddannelse afspejler sig i hendes smukke produkter. Lyder det derfor som noget for dig? Så skynd dig ind i udvalget og få fat på produkter fra By Lille Vilde.

By Lille Vilde – Hvordan er produkterne bæredygtige

Noget af det, der kendetegner produkterne fra By Lille Vilde, er den multifunktionalitet, og deres gode holdbarhed. Derudover er alle produkterne kendt for at være bionedbrydelige og Bæredygtige. Det er også derfor at produkterne henvender sig til den moderne og kvalitets og miljøbevidste forbruger. Skynd dig derfor ind i udvalget lige nu og få fat på By Lille Vilde.