CS Citystilladser har facadestilladser og arbejdsplatforme

Skab rammen om dit byggeri med CS Citystilladser. Hos CS Citystilladser har du mulighed for at bestille unikke stilladser, der altid er tilpasses din specifikke situation, sådan at du kan gøre dit arbejde ordentligt. Læs mere om dine mange muligheder herunder eller på www.cs-citystilladser.dk.

Facadestilladser fra CS Citystilladser øger fleksibiliteten

Lette og fleksible stilladser er for eksempel altid en mulighed i kategorien facadestilladser. Facadestilladser er den mest almindelige form for stillads, og det er med garanti et stillads, du før har set i gadebilledet. Netop facadestilladser kan anvendes til mange forskellige formål, fordi de er både lette og fleksible at stille op. Tagrenovering, malerarbejde, let facadearbejde, vinduesarbejde og inspektionsopgaver er derfor alle opgaver, der nemt klares med facadestilladser fra CS Citystilladser. Ofte opstilles facadestilladser med 2 meter mellem hver enkelt etage, men er dog så fleksible, at de altid kan tilpasses tagfoden og højden mellem vinduerne. Lastklassen ligger i kategori 1-2-3, hvilket betyder, at facadestilladser tåler en belastning på 200 kg/m2 jævnt fordelt. Tilbehør til facadestilladser omfatter en el-hejs, et skaktrør, et facadenet eller plastinddækning, der alt sammen nemt monteres på konstruktionen. Disse typer tilbehør er med til at sikre det optimale arbejdsflow og den rigtige sikkerhed — en sikkerhed du yderligere kan forbedre med forskellige former for faldsikring.

Brug en utroligt robust og sikker arbejdsplatform

En arbejdsplatform er til dig, der mangler en særdeles fleksibel løsning til dit specifikke projekt. En professionel arbejdsplatform fra CS Citystilladser gør det nemlig ofte både lettere og hurtigere at løse forskellige opgaver, idet de kan tilpasses enhver bygning på trods af hjørner, fremspring og andet, din bygning kunne byde på. Det smarte ved en arbejdsplatform er, at de kan hæves og sænkes trinløst til netop den højde, du har brug for at arbejde i. En arbejdsplatform kan altså altid indstilles til netop den arbejdshøjde, der gør, at du kan løse den pågældende opgave optimalt. Yderligere er en professionel arbejdsplatform ekstremt stabil, og den kan løfte op til 4 tons, samtidigt med, at den er udstyret med strømudtag. På denne måde har de håndværkere, der skal arbejde på platformen, altid mulighed for at tilslutte deres el-værktøj og lignende. Det er selvfølgelig også en mulighed at kombinere sikkerhedsudstyr med en arbejdsplatform. En arbejdsplatform er dog ofte særdeles sikker i sig selv på grund af dens høje sider. Seler, hjelme og andet sikkerhedsudstyr bør dog altid benyttes, når man arbejder i højden, da sikkerhed aldrig er et parameter, der er værd at gå på kompromis med.

Ønsker du at få en uforpligtende tilbud sendt i din retning? Find kontaktoplysninger på de mange professionelle fagfolk, der arbejder hos CS Citystilladser på www.cs-citystilladser.dk.