Der er ingen grund til at udskifte dine fliser

21. februar 2022

Når sommersæsonen nærmer sig, er der mange af os, der begynder at gøre os nogle tanker om vores uderum. Det skal være et sted, hvor det er rart at opholde sig, og derfor skal det være i en ordentlig forfatning. Det gælder især vores fliseterrasser, som efter flere år med masser af slid og hårdt vejr kan være så udsatte, at fliserne nu ikke er pæne mere.

Er de knækkede og ligger ujævnt, er der måske behov for en ny belægning, men er de blot snavsede og grønne, kan det klares meget billigere.

Rens dine fliser for snavs og alger

Det er nemlig muligt for dig at få renset dine fliser, så de igen kommer til at se ud, som var de helt nye. Med miljørigtige midler og masser af vand fra de rette redskaber, som de professionelle gør brug af, er det nemlig muligt at rense dine fliser fra alverdens skidt og snavs – og det er lige meget, hvor længe det har siddet der.

Det betyder, at du kan komme af med den beskidte belægning og under finde dig en helt ny fliseterrasse, der er klar til at blive udnyttet til sommer.

Lad professionelle tage over

Og vælger du at få lavet en professionel fliserens, vil der ofte også blive lagt en form for coating efterfølgende. Her er der tale om en middel, der lægger sig som en belægning hen over dine fliser. Denne er svær for blandt andet skidt, snavs og alger at hæfte på, og derfor vil dine fliser være pæne i en længere periode.

Det er din sikkerhed for at slippe for at gøre et stort stykke rense-arbejde selv, det er en måde, hvorpå du kan spare penge i forhold til at investere i en ny belægning, og det er glæden ved at have en flot terrasse.

Relateret Artikler

Sådan bygger du dit eget haveskur

Sådan bygger du dit eget haveskur

Mangler du et godt sted at opbevare dine haveredskaber eller værktøjet? Eller kunne du godt tænke dig et lille værkstedsskur, hvor du kan nørkle med forskelligt håndværk og reparationer? Så kan det være, at du skal have bygget dig et lille haveskur. Læs med her om...

Pas på taget med fugleklodser og taginddækninger fra Profilmetal A/S

Pas på taget med fugleklodser og taginddækninger fra Profilmetal A/S

Skal du bruge tagmaterialer til nybyg eller renovation af huse, så er der mange gode argumenter for at lægge vejen forbi Profilmetal A/S. Hos dem kan du nemlig finde alt fra tagplader i stål til fugleklodser og taginddækninger og andet, der kan være nødvendigt, når...

tæpper quilt er en populære boligindretningsgenstand

tæpper quilt er en populære boligindretningsgenstand

Tæpper og dyner er to populære boligindretningsgenstande, der kan tilføre både stil og komfort til ethvert rum. Men hvad nu hvis du kunne kombinere de to ting? Det er præcis, hvad Ib Laursen har gjort med deres nyeste kollektion af tæpper quilts. Disse smukke tæpper...