Det skal du have med, når du tager på telttur med familien

19. maj 2021

Flere og flere familier drager nytte af Danmarks skønne natur, når der skal holdes ferie. For eksempel er en telttur i det fri en sjov og lærerig oplevelse for hele familien – store som små. Kunne du godt tænke dig at arrangere en telttur for familien? Så læs med videre og find ud af, hvad I skal have med i tasken.

En lommelygte

Har I opsat jeres telt midt i en skov eller et område, hvor der ikke er lys? Så kan det være rigtig rart at have en lommelygte på sig. Faktisk er lommelygten et uundværligt redskab, hvis du vil på telttur i naturen. På den måde kan du let orientere dig i terrænet og dermed undgå at snuble over sten og grene, hvis du skal ud ad teltet, når mørket har lagt sig. Mangler du en lommelygte til turen, kan du gå på opdagelse i udvalget af lommelygter her.

En powerbank

Det er en rigtig god idé at investere i en ordentlig powerbank til teltturen. Ude i naturen er der nemlig ikke lige mulighed for at sætte opladeren i stikkontakten og oplade din mobiltelefon. Det er om end rart at kunne i tilfælde af, at du vil dokumentere teltturen med billeder, ringe efter hjælp ved uheld eller slå din lokation op.

En masse underholdning

Som udgangspunkt bør telefonen bruges så lidt som muligt på teltturen. Det er nemlig en stressfaktor, og det vil vi gerne undgå på teltturen. Det er heldigvis let at imødekomme kravet om mindre skærmtid, så længe du medbringer kortspil, brætspil eller andre sjove aktiviteter, som hele familien kan tage del i. Der er også mange muligheder hvad angår udendørs aktiviteter. I kan for eksempel tage på ravjagt, lave mad over bål eller vandre en tur og se, hvad I finder på jeres vej.

Relateret Artikler

Robotstøvsuger fra ecovacs

Robotstøvsuger fra ecovacs

Uanset om det er nullermænd i hjørnerne, hundehår på gulvtæppet eller krummerne efter aftensmaden, så klarer robotstøvsugeren fra ecovacs ærterne uden problemer! Vi kender det alle sammen, det der med støvsugning og gulvvask er ofte en plage i dagligdagen og det...

Find et flot spejl, og skab et stilfuldt og moderne look i dit hjem

Find et flot spejl, og skab et stilfuldt og moderne look i dit hjem

Dette indhold er sponsoreret Et spejl er et must-have i ethvert hjem, og det rette spejle kan skabe et stilfuldt og moderne look. Det kan bruges til at reflektere lyset, give rummet mere dybde og bringe nyt liv til væggene. Et flot spejl vil kunne fuldende det samlede...