Dette kan skolegårdens asfalt bruges til

Det er vigtigt, at skolegården er indrettet ordentligt. Den skal nemlig sørge for, at eleverne kan trives godt i frikvartererne. Hertil kan du få nogle gode ideer til, hvordan skolegårdens asfalt kan bruges fornuftigt.

Der kan laves en fodboldbane

Du kan med fordel lave en fodboldbane i skolegården. Det er dog vigtigt, at asfalten ikke har ujævnheder eller sprækker, som kan påvirke spillet. Hertil kan du kigge på asfalt priser for at få disse eventuelle problemer fikset i skolegården.

Det kan være en god ide at lave et fodboldskur i skolegården, så der også er plads til de børn, som ikke skal spille fodbold. Det kan også gøre det nemmere for fodboldspillerne at vide, hvor stor fodboldbanen er.

Der kan laves en basketballbane

Der er også nogle elever, som hellere vil spille basketball en fodbold. Det kan der også gøres plads til i skolegården. Der kan bare monteres nogle basketballkurve i skolegården. Børnene kan således få adgang til basketballbolde, som de kan bruge til spillet.

Det er en god ide at lave nogle markeringer på asfalten, som viser, hvor stor basketballbanen er. Børnene skal således holde sig inden for de grænser, så de andre børn i gården ikke bliver påvirket af spillet.

Der kan laves lege med asfaltmarkeringer

Der kan også laves nogle asfaltmarkeringer, som lægger op til sjove lege på asfalten. Det kan for eksempel være nogle hinkeruder. Disse hinkeruder kan desuden se rigtig smarte ud, så mange børn kan lokkes til at være med i legen.

Der kan leges med diverse legeredskaber

Asfalten giver også plads til, at der kan leges med forskellige legeredskaber. Det kan for eksempel være med sjippetorve. Eleverne kan også bruge frikvartererne på at tegne med kridt på asfalten. Hvis eleverne må køre med rulleskøjter, er asfalten også en rigtig god overflade at gøre det på. Der er altså mange muligheder på asfalt.