Dine nøgletal hurtigt og præcist med danskudviklet software

Data kan være med til at skabe uvurderlig værdi for din virksomhed, hvis du bruger dem korrekt. Med en business intelligence software får du præcise tal, som kan guide din virksomhed i den rigtige retning.

Data kan være med til at fortælle dig, om din virksomheds performance og samtidig bruge den information til at hjælpe dig med at lægge planer for fremtiden. Det er dog en kritisk forudsætning, at data først og fremmest er korrekt, og at de er retvisende i den forstand, at de skal være up to date. Med en business intelligence løsning får du hurtigt og præcist dine vigtigste KPI’er præsenteret på en nem og overskuelig måde. Når dine data bliver vist i live dashboards og i automatisk genererede rapporter, kan du nemt få et overblik over din virksomheds performance. Derudover sørger du for at slippe af med tastefejl, som også er en vigtig forudsætning for brugbar rapportering. Derudover spare du tid på selv at skulle organisere rapporter, hvilket giver dig mere tid og frihed til at fokusere på det, som din virksomhed nu er bedst til.

Fordele for alle typer af virksomheder ved brug af business intelligence

Business intelligence løsninger kan bruges af rigtig mange forskellige typer af virksomheder, og præsentere en lang række fordele. Først og fremmest tilbyder softwaren et brugervenligt system, som gør dine data overskuelige. Derudover kan du selv designe dine visuelle præsentationer med eksempelvis dashboards. Softwaren virker både online og offline, og kan fungere på flere forskellige sprog. Den er tilmed nem at integrere med office-systemer, hvilket kan være med til at gøre processerne endnu hurtigere og nemmere.

Hvis du gerne vil tage endnu et skridt i udnyttelsen af teknologi til din virksomheds fordel, kan du med CPM bruge dine data interaktivt til at planlægge fremtiden og arbejde med forskellige scenarier.