Disse ting kan du lave sammen med børnene

Det er vigtigt, at man sørger for at tilbringe kvalitetstid sammen med børnene, når der er mulighed for det. Hertil er det kun en fordel, hvis du allerede har nogle gode ideer til, hvad du kan lave sammen med børnene. Her får du nogle gode forslag til, hvad du kan lave sammen med dine børn.

Se Toy Story 4

En meget sjov aktivitet, som næsten aldrig slår fejl, er at se film. Du kan således sætte en god film på, som børnene altid elsker. Du kan for eksempel vælge at sætte toy story 4 på, da denne er meget vellidt blandt børn. Du kan se toy story 4 her.

Spille brætspil

Du kan også vælge at spille brætspil sammen med børnene. Valget af brætspil afhænger nok af børnenes alder. Det gælder bare om at vælge et brætspil, som børnene især elsker at spille. Det kan være, at I allerede har et godt udvalg af brætspil derhjemme, som I kan vælge imellem.

Bage småkager

I kan også vælge at bage nogle småkager sammen. Det er en utroligt hyggelig måde at tilbringe tid sammen med børnene. Børnene kan således hjælpe til med at bage, og de kan selvfølgelig også være eksperterne i at smage dejen til.

Når småkagerne er bagt færdigt, så kan I sætte jer godt til rette og sætte en god film på, såsom toy story 4. Det er nogle utroligt hyggelige aktiviteter, som passer til børnene.

Tegn og mal

Du kan også vælge at tegne og male sammen med børnene. Så kan du tage papirerne, farveblyanterne og malegearet frem, så I kan have en sjov og kreativ stund sammen. Det kan både være sjovt for børnene og dig at eksperimentere med de forskellige farver.

I kan også vælge at lave en sjov og spændende tegnekonkurrence. Den person, som har lavet den flotteste tegning til konkurrencen, vinder.