Dyrlægens Gård forhandler naturlige kosttilskud til hunde som Arthroflex og Kalm

Dyrlægens Gård har et stort udvalg af foder og kosttilskud til hunde og katte. Læs mere her om Arthroflex imod ledsmerter og Kalm til stressede hunde.

Arthoflex hjælper hunde med ledsmerter

Har din hund ledsmerter? Så er Arthroflex måske løsningen. Hunde elsker at bevæge sig, det er vist ingen hemmelighed. Det ved de fleste hundeejer, og de kender det især fra hundens unge år, hvor den jo slet ikke er til at styre. Mange ældre hunde oplever dog problemer med leddene, og det kan hæmme deres bevægelse kraftigt. Hunde kan jo ikke selv sige, hvad der er galt, eller hvor det gør ondt, så hvis du oplever, at din hunds aktivitetsniveau formindskes væsentligt, så kan du kontakte Dyrlægens Gård for at få foretaget en undersøgelse. Det kan meget vel være hundens led, som smerter. Ledsmerter er helt normale for ældre hunde, men det er til gengæld noget, man sagtens kan gøre noget ved. Der findes gode midler som f.eks. Arthroflex, som man dagligt giver til sin hund alt efter dens vægt, og som hjælper imod stive og smertende led. Det sikrer, at din hund får en længere ungdom og en mere tålelig alderdom. For ledsmerter er ikke sjove at have, når man er hund. Det sætter drastisk en stopper for glæden ved gåturen i skoven eller i parken. Arthroflex indeholder desuden collagen II, som forhindrer og mindsker inflammation i led. Med Arthroflex kan du være sikker på, at din hund holder sig sund og aktiv.

Kalm beroliger din hund i stressede situationer

Dyrlægens Gård har mange forskellige kosttilskud til forskellige udfordringer. Der findes bl.a. kosttilskud og målrettet foder imod overvægt, fordøjelsesproblemer, nyreproblemer, dårlig pels, gigt og meget mere. De fører også Kalm til hunde og katte i sortimentet – det er et beroligende middel, der hjælper stressede hunde til at klare sig igennem stressende situationer som f.eks. nytårsaften, hvor mange hunde er bange for høje lyde. Du kan helt sikkert finde præcis det, du søger i sortimentet til din hund. Kalm er et glimrende middel til hunde og katte, som bliver stressede over f.eks. høje lyde, rejse, andre hunde eller noget helt andet. Det gives til dyret tidligere på dagen end den forventede problematiske situation, og det tager en god del af hundens stressede og ængstelige følelser og beroliger den. Kalm er guld værd nytårsaften, når der skydes vildt med kanonslag og hunden skal prøve at falde til ro. Du kan helt sikkert finde den rette løsning til din hund i samarbejde med dyrlaegensgaard.dk. De har egen klink og sælger desuden foder, kosttilskud og lægemidler til hunde og katte. Læs meget mere om det store sortiment på deres hjemmeside.