Ekkolod til dig, der elsker at sejle

29. november 2021

Reklame

Sponseret indlæg

Hvis du har noget med sejlverdenen at gøre, så kender du helt sikkert til ekkolod. De er effektive, simple og smarte. Stort set alle både er udstyret med en eller anden form for ekkolod. Det er kun de helt små både og joller som ikke er udstyret med et. Det kan også være mange ting. Det kan være helt henne i den mest simple ende, hvor det bare er et tal på en skærm, som viser hvor langt ned der er til bunden. Det kan bruges til den ene ting, nemlig at undgå at støde på grund. For dem som ikke behøver mere end det simple og klare tal, så er det en billig løsning. Men derfra kan man opgradere i høj stil. Du kan få det mere avanceret model efter det andet. Med kort og grafer over bunden, så det næsten bliver et kort for sig selv. Få et ekkolod til din båd online her og læse mere om dem lige her.

 

Ekkolod til at fiske

Men de kan også bruges til mere end bare at undgå at støde på grund. Dig som fisker ude på havet, kender helt sikkert allerede til de smarte ekkolod som man kan få. Med en fishfinder model, kan de få et scanningsekkolod, som kan vise og markere alle de steder med stimer af fisk. Du kan endda markere steder, så du kan finde tilbage til dem, så det egentlig bliver et kort i sig selv. På den måde kan du nemt finde tilbage til det gode sted med masser af fisk, som du har fundet. Det samme med havne og ramper, dem kan du også markere med det. Med Garmin som mærke, ved du også allerede at det er i god kvalitet, og noget som du kan regne med.

Der er så mange forskellige slags og former for fiske findende ekkolod, at du sagtens kan finde det som, passer dig bedst. Der er de helt store skærme med utallige funktioner og muligheder, som Garmins Striker, men der er også meget mindre og mere praktiske udgaver, som også kan en masse af det som den store version kan. Med et mindre kort, men lige så god evne til at hjælpe dig med at finde stimer. Til sidst er der selvfølgelig også en endnu mindre og lettere version, som er endnu nemmere og mere praktisk end de andre, men der ikke kan lige så meget.

Relateret Artikler

Tag de fedeste selfies

Tag de fedeste selfies

Det er stadig fedt at tage selfies på specielle steder, hvor det ikke er alle andre der kommer, hvilket bare gør det endnu mere specielt at lave. Der findes folk der er så vilde for at tage den perfekte selfie, at de gerne sætter livet på spil for at få billedet i...

En kødhakker industri er super god i eksempelvis storkøkkener

En kødhakker industri er super god i eksempelvis storkøkkener

En kødhakker industri er perfekt til en slagter og i storkøkkener. Med en industri kødhakker kan man nemlig hakke mange kilo kød i timen, så man hurtigt kan lave store portioner hakkekød med flere. Kødhakkere til industri giver mulighed for at hakke store portioner...