En aktiv dag i Viborg

Skal du tilbringe en dag i Viborg, og vil du gerne sikre, at det bliver en dag, der er fyldt med aktivitet? Så er du heldig. Du har nemlig rig mulighed for at få pulsen helt i vejret i og omkring Viborg – og det endda samtidig med, at du nyder smukke udsigter og spændende seværdigheder.

Gå en lang tur eller tag på terrænløb i Dollerup Bakker

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende i Dollerup Bakker.

Her er der tale om et større naturområde i et bakket landskab, som giver dig rig mulighed for at snøre vandrestøvlerne eller løbeskoene til en terræntur. Der er flere stier, du kan vælge at benytte dig af og ruter af forskellige distancer. På den måde kan du på forhånd planlægge din tur rundt i den smukke natur.

Få masser af skridt på kontoen i de snoede gange i Mønsted Kalkgruber

Herefter kan du tage mod Mønsted Kalkgruber.

Kalkminen er større, end du kan forestille dig, og derfor kan du let fare vild i de mange fugtige gange. Der er god belysning og masser af skiltning, så du skal nu nok finde ud igen. Men du kan sagtens få gået en masse skridt, mens du udforsker de dunkle gange og leder efter flagermus i hver en sprække.

Hold øje online

Hvis du ellers gerne vil vide, hvad der rører sig i Viborg, så bør du søge online. Her er alt den viden, du behøver – særligt bør du orientere dig i Viborg Netavis, da du her kan finde information om lokalområdet. Det betyder, at du kan finde datoer for en lang række arrangementer og events.

Det kan være, at du kan time din tur til Viborg med, at der finder et sportsevent sted, som du kan deltage i. Det kan for eksempel være et lokalt løb eller et cykelløb.