Er det blevet tid til nye landbrugsmaskiner? New Holland er en af verdens førende producenter

De fleste forbinder landbrugsmaskiner med producenten New Holland, og det er ikke uden grund. De populære New Holland landbrugsmaskiner kommer i et genkendeligt design, og så er de ikke mindst i en utrolig høj kvalitet. Faktisk er New Holland en af de førende producenter af landbrugsmaskiner på verdensplan. Derfor er du sikkert også stødt på de gule og blå maskiner på et eller andet tidspunkt i dit liv.

3 gode grunde til at investere i New Holland landbrugsmaskiner

Hvis du er landmand eller entreprenør og på udkig efter nye maskiner, så kan New Holland være et oplagt valg. Nedenfor kan du finde 3 gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at investere i disse maskiner:

1. Innovation

Maskinerne fra New Holland bliver produceret med fokus på en stor grad af innovation. De bærer præg af nytænkning, og derfor får du som regel også gode muligheder for at få helt nye funktioner med i dine maskiner, når du køber dem fra lige netop denne producent.

2. Bæredygtighed

Bæredygtighed er vejen frem, når det kommer til landbrugsmaskiner såvel som andre køretøjer for både erhvervslivet og de private forbrugere. Samtidig er det også noget, som New Holland går højt op i. Derfor kan du altid forvente, at din nye maskinløsning er bæredygtig.

3. Produktivitet

Det er selvfølgelig et stort krav, at dine nye landbrugsmaskiner er effektive og produktive. Derfor har New Holland et stort fokus på at skabe maskiner, der er lige netop det, og som kan hjælpe dig i den daglige drift.

Find din lokale hovedforhandler

Befinder du dig i Østjylland eller på Fyn, kan du med fordel besøge Lyngfeldt, der er hovedforhandler af New Holland landbrugsmaskiner. De holder til i Hadsten og har et stort netværk af samarbejdspartnere. Har du nogle spørgsmål, eller har du brug for råd og vejledning til at vælge den helt perfekte maskine, der passer til lige netop dine ønsker og behov, kan du altid kontakte dem for at få professionel hjælp. De kan også hjælpe dig med forskelligt tilbehør og redskaber til dine maskiner, så du kan sikre dig selv de mest optimale betingelser for den bedst mulige drift.

Er dine gamle landbrugsmaskiner eller entreprenørmaskiner ikke længere så effektive, som de var engang? Så er det måske blevet på tide at skifte dem ud med nogle mere produktive og bæredygtige maskiner.