Er du sigtet/tiltalt? Kontakt en advokat nu

Har du drømme for din fremtid, der indbefatter, at du er en fri mand, så kan en fængselsstraf virkelig stikke en kæp i hjulet. Når politiet sigter dig, har de næsten altid et eller andet på dig. Så selvom at du ved, at du ikke har begået den forbrydelse, du er sigtet for, så kan du aldrig bare læne dig tilbage og tro på, at sagen løser sig af sig selv. Er du tiltalt i en straffesag, skal du have en forsvarsadvokat.

Hjælp som sigtet/tiltalt fra start til slut

Find din forsvarsadvokat her inde på strafferet.com – gerne længe før, du rent faktisk skal for retten. For en forsvarsadvokat kan hjælpe dig med at hitte ud af, om du nu fx skal takke ja til afhøring hos politiet, og om du har gode udsigter til frifindelse – eller til at få en mild dom. Når du leder efter en forsvarsadvokat, gælder det om at finde én, som har lang erfaring med sager, der ligner den, du har.

Som tiltalt har du ret til en forsvarer

Når du er tiltalt i en straffesag, har du ret til din egen forsvarer. Du kan gøre meget for selv at vælge den forsvarer, du ender ud med. Måske tænker du, at du hellere må afstå fra at vælge den bedste forsvarsadvokat, da kvalitet og pris ofte går hånd i hånd. Men hvis du bliver frifundet, skal du faktisk ikke betale din advokat en krone – staten samler regningen op. Så advokathjælpen kan du få gratis.

Få en dygtig forsvarsadvokat

Din frihed er alt for vigtig til, at du kan tage let på en straffesag. Få en dygtig advokat, som forud for selve retssagen kan hjælpe dig med at afklare, hvor gode chancer du har for at slippe for straf, og hvordan du bygger det allerbedste forsvar op. Kontakt et advokatfirma med specialister i strafferet.