Erstat engangsbatterier med opladelige batterier

1. marts 2021

Derhjemme har du sikkert en række apparater, der bruger batterier. Dette kan være alt fra fjernbetjening til tandbørste eller boremaskine. Batterierne i disse apparater skal af og til skiftes ud, og det kan være en dyr fornøjelse i den lange bane. En anden ulempe ved almindelige og udskiftelige batterier er, at du hele tiden skal sørge for at have nogle liggende på lager. Du kan med stor fordel vælge opladelige batterier i stedet. Opladelige batterier findes i ligeså mange varianter, som du kender fra almindelige batterier. Det eneste, du skal huske, er at lade batterierne op, når der ikke længere er strøm på.

Det er ikke kun den økonomiske fordel, der er et godt argument for at vælge opladelige batterier i stedet for de almindelige. Det er også en stor fordel for miljøet. Batterier indeholder en række miljøskadelige stoffer og metaller, og det kræver mange ressourcer at fremstille batterier. Ved at vælge opladelige batterier og dermed genbruge dine batterier gang på gang, kan du altså gøre en forskel for miljøet. Det er ikke længere nødvendigt at købe mange batterier, og du smider samtidig færre ud. Det er en win-win på mange måder.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af opladelige batterier.

 

Stort udvalg af opladelige batterier

Grundet det store udvalg af genopladelige batterier, er du garanteret at finde netop de opladelige batterier, som du står og mangler. Du finder blandt andet batterier fra brandet GP. GP står bag batterierne GP ReCyko, som er yderst populære. Disse batterier har en lang levetid, og de kan genoplades et utal af gange. ReCyko Pro batterierne kan klare op til 1500 opladninger og efter 5 års brug vil der stadig være 70% kapacitet tilbage. Denne type batterier kan anbefales til apparater med intensivt brug som digitalkamera og blitz.

Hvis du skal bruge batterierne til produkter, der fra tid til anden ligger stille hen, f.eks. legetøj, fjernbetjeninger, trådløs mus eller spillekonsoller, kan du sagtens nøjes med opladelige batterier med lavere kapacitet, som f.eks. AA ReCyko 1300mAh. Dette batteri er også oplagt til solcellelamper.

Uanset hvilken type produkter du bruger batterier til, så kan du med garanti finde dem som opladelige batterier.

Relateret Artikler

En pandelampe et vigtigt stykke udstyr

En pandelampe et vigtigt stykke udstyr

Hvis du arbejder i et miljø, hvor der ikke er naturligt lys, er en pandelampe et vigtigt stykke udstyr. Den giver dig mulighed for at se, hvad du laver, og for at udføre dit arbejde sikkert og effektivt. Der findes mange forskellige typer af pandelamper på markedet,...

Overfør data hurtigt med et iPhone Lightning kabel fra Av-Cables.dk

Overfør data hurtigt med et iPhone Lightning kabel fra Av-Cables.dk

Opladningen af dine elektroniske enheder er vigtig, og har du ødelagt ladekablet til din iPhone, så er det en rigtig god ide, at du tager ind forbi Av-Cables.dk. Hos dem kan du finde det rette iPhone Lightning kabel, der kan sørge for, at din mobil er opladt og klar...