Escaperoom

4. oktober 2021

Escaperoom er noget helt nyt som er blevet utrolig populært. Escaperoom i København er blandt andet et af dem som er eksploderet fuldstændig. Det er dog ikke kun af antal besøgende, men også i kvalitet og antal. Det er nemlig nogle utrolig livagtige som fortæller historierne samtidig med det er dem som er mest uhyggelige. Et andet sted i landet, hvor Escaperoom er vokset markant det seneste år er Aarhus. Der er kommet en række investorer på, som virkelig ønsker at Aarhus skal være førende indenfor dette område. Escaperoom kan være utrolig uhyggelige, og det er godt. Det er jo nemlig meningen at man skal føle sig bange og forladt når man træder ind i et Escaperoom. De nye lokaler ligger sig utrolig meget op af gyser genren, så hvis dette er en genrer du holder meget af, så lyt med her! De nye avancerede Escaperooms er nemlig utrolig uhyggelige og du er sikret et godt gys når du bevæger dig ind i lokalerne. Der er specielt 2 Escaperoom i Danmark, som har et ry for at være ekstra uhyggelige. Det er blandt andet Seven og The Ring. Det skulle angiveligt være de to som færrest tør at begive sig ind i. Hvis dette lyder noget for dig, så skynd dig og besøg deres Escaperoom, og se om DU kan klare opgaven!

Escaperoom – Brain Games

Et andet navn som Escaperoom kan gå under er brain games. Din hjerne vil nemlig blive udfordret utrolig meget når du skal klare dig igennem de forskellige udfordringer. Heldigvis, så findes der noget til enhver sværhedsgrad. Et af de mest kendte er The Last Passenger, som er et af de mest kendte. Det er også kendt under navnet orientekspressen, hvor det ikke er alle der kommer ud af toget. Det er her efter du har en time til at opklare mysteriet, hvor kun de færreste når det inden tiden løber ud.

Escaperoom – Spreder sig med raketfart

Det er først for nyligt at Escaperoom er kommet til Danmark. Det har i flere år været i udlandet, hvor man specielt i Asien har været utrolig gode til at udvikle disse. Det har dog vist sig at være et utrolig godt koncept, og spreder sig utrolig hurtigt hele verden over. Hvis du er en af dem som ikke har prøvet dem endnu, så vil det kun kunne anbefales til det yderste!

Relateret Artikler

Hvor meget solcreme kan du egentlig få brug for?

Hvor meget solcreme kan du egentlig få brug for?

En af de store punkter på listen, når du skal shoppe ind til den store charterferie eller andre ferier nærmere ækvator, genkender du måske som værende solcreme. Men måske er det også i denne sammenhæng, at du bruger mest solcreme og knap så meget i din dagligdag...

Forældremyndigheds advokater: Din støtte i forældremyndighedssager

Forældremyndigheds advokater: Din støtte i forældremyndighedssager

Forældremyndighedssager kan være komplekse og følelsesladede, og det er her, en forældremyndighedsadvokat træder ind for at yde den nødvendige juridiske bistand og vejledning. En forældremyndighedsadvokat er en erfaren professionel, der specialiserer sig i at håndtere...