Få mest muligt ud af dit opbevaringsrum

Mangler du opbevaringsplads i din lejlighed? Så er det heldigt, at mange lejlighedsbygninger har ekstra opbevaringsrum i kælderen. Men der er ikke ubegrænset plads i disse rum. Derfor skal du stadig være smart og kreativ med dine opbevaringsløsninger. I denne oversigt får du gode tips til at udnytter hver kvadratcentimeter i dit opbevaringsrum.

Mangler du plads i din lejlighed?

Mange lejligheder har begrænset plads. I mange tilfælde har du heldigvis et ekstra opbevaringsrum i kælderen til små og store ting. Men de er ikke altid så store og så gælder det om at være smart med opbevaringsløsningerne.

Skab struktur med papkasser

Det bliver meget nemmere at udnytte dit opbevaringsrum maksimalt med papkasser fra systemkassen.dk. De er nemlig nemme at stable og de kvadratiske former gør, at der ikke vil være lige så meget spildplads i opbevaringsrummet. Det betyder, at du kan fylde rummet med flere ting og stadig bevare strukturen og overblikket. Når du stabler papkasserne, er det bedst at placere de tungeste kasser nederst – ellers kan papkasserne og tingene deri blive beskadiget.

Noter indholdet

Papkasser er som regel ret identiske og det kan gøre det svært at holde styr på indholdet i hver enkelt kasse – især hvis du har mange af dem. Det problem kan du heldigvis nemt løse ved at skrive indholdet på hver enkelt kasse. Så kan du nemt finde frem til den rigtige kasse, hvis du står og mangler noget.

Fyld ikke opbevaringsrummet helt op

Det er vigtigt, at du ikke fylder opbevaringsrummet helt op. Det kan måske lyde som et underligt tip. Men det er vigtigt, at du lader lidt plads stå tomt, så du kan bevæge dig rundt i opbevaringsrummet og have nem adgang til alle ting. På den måde undgår du at skulle flytte en masse kasser, før du kan nå frem til den rigtige.