Få overblik over tekniske løsninger

Der findes et nærmest ufatteligt antal muligheder og løsninger, som er baseret på teknik og videnskab og håndværk, som kan bruges til alverdens problemstillinger. Men disse løsninger har ikke den helt store værdi for hverken dig eller virksomhederne, som tilbyder og sælger løsningerne, hvis du og andre ikke har kendskab til dem. Det er derfor nødvendigt, at disse løsninger formidles et sted (eller flere steder), så du rent faktisk kan opdage dem og drage nytte af alt det, som de har at tilbyde af spændende muligheder eller løsninger på knap så spændende problemer. Det kan du på https://altomteknik.dk/.

Et enormt ”bibliotek” med viden

Selvom Altomteknik-hjemmesiden ved første øjekast kan virke en kende bedaget og rodet, skal det ikke skygge for det faktum, at der er en helt enorm mængde viden og kontakter til lokale (og ellers i hvert fald danske) produktions- og servicevirksomheder og håndværkere, om fortæller om, hvad de kan tilbyde dig. Siden er opbygget ved at de forskellige virksomheder er inddelt i en række kategorier som fx ”Stilladser – Stiger – Lifte” eller ”Emballage”, og når du så klikker på en af disse kategorier, kommer en række underkategorier frem. I stillads-tilfældet kan du f.eks. så vælge mellem ”facadestillads”, ”knæstilladser” og mange andre – og når du så har klikket på en af disse underkategorier, vises en liste med firmaer rundt omkring i landet, som tilbyder denne service. Ganske simpelt, anvendeligt og praktisk med sådan en formidler mellem virksomheder og dem, der har brug for deres hjælp. Det er i praksis som et katalog.

Din virksomhed vil selv kunne drage fordel

Mod et beløb (som varierer fra abonnement til abonnement) kan du også få din virksomhed på hjemmesiden, som med et højt antal daglige besøgende kan vise sig at være en fornuftig investering. Så herfra skal i hvert fald lyde en anbefaling om at tjekke det ud.