Få en pæn juledug fra Langkilde & Søn

17. maj 2022

Når den søde juletid endelig nærmer sig, skal der naturligvis pyntes fint op i hjemmet og måske sættes lys op i haven. Hos Langkilde & Søn har de lige nu et fint udvalg af julerelaterede produkter som en del af kategorien Nordic Way of Celebration. Her finder man både en nydelig juledug, perfekt til julefrokoster eller julemiddagen, juleservietter samt en række andre fine ting. Læs mere om udvalget i artiklen herunder.

Find en flot juledug hos Langkilde & Søn

En central del af alle julens glæder er selvfølgelig traditionsrige julemiddage på selve juleaften samt hyggelige julefrokoster med familie, venner og kollegaer. I den forbindelse vil de fleste naturligt nok gerne gøre lidt ekstra ud af det, f.eks. med en fin juledug, der giver julebordet ekstra julestemning. Hos www.langkilde-flagfabrik.dk er de klar med en række fine juleprodukter, du kan bruge til at gøre juletiden endnu mere hyggelig, bl.a. en fin juledug. Selvom det nok er de flag, som virksomheden i øvrigt er Kongelig Hofleverandør af, de fleste kender den danske virksomhed for, er der bestemt også andre gode grunde til at kigge forbi butikken – ikke mindst på grund af kategorien med juleduge og lignende ting. Deres juledug er udført i et nydeligt, klassisk design, med broderede motiver som juletromme, grankviste og kogler, julebuk og sukkerstok. Med den fine juledug fra Langkilde & Søn vil det nærmest være umuligt ikke at komme i julestemning, når man dækker bordet op med den fine juledug. Besøg eventuelt selv deres hjemmeside og få et kig på den allerede i dag.

Kom i julestemning med fine juleservietter

Som lovet har de også andre juleprodukter på lager hos Langkilde & Søn. Blandt andet kan man købe søde juleservietter. Her er der flere varianter at vælge imellem –  i klassiske nordiske designs. Man finder bl.a. juleservietter med blå krystaller, kræmmerhus og grankvist, trompet, tromme og sukkerstok samt naturligvis også et fint julehjerte. Alle juleservietter er, ligesom juledugen, fremstillet i førsteklasses materialer, og i en kvalitet der sikrer, at man kan glæde sig over sine juleservietter hver eneste jul, i mange år frem. Udover juleservietter og juledug, finder man bl.a. også pynteflag, adventskalender, julesok, juletræstæppe og julebordløber som en del af kategorien med julepynt i butikken.

Har du endnu ikke besøgt hjemmesiden og taget et kig på udvalget inden for juledug, juleservietter og meget mere, kan du sagtens nå det endnu. Husk at du kan opnå fri fragt, hvis du køber for over 699,-.

Relateret Artikler

Hvad er et plankebord?

Hvad er et plankebord?

Et plankebord er en unik type bord, der er lavet af træplanker. Det bruges ofte i restauranter og andre virksomheder, der ønsker et unikt udseende. Et plankebord består af flere tynde, flade planker, der er stablet sammen. Plankerne holdes sammen af samlinger af træ,...

Robotstøvsuger fra ecovacs

Robotstøvsuger fra ecovacs

Uanset om det er nullermænd i hjørnerne, hundehår på gulvtæppet eller krummerne efter aftensmaden, så klarer robotstøvsugeren fra ecovacs ærterne uden problemer! Vi kender det alle sammen, det der med støvsugning og gulvvask er ofte en plage i dagligdagen og det...