Fart over feltet: Lej en racerbane hos Padborg Park

Elsker du duften af benzin og fart over feltet? Padborg Park er et slaraffenland for enhver fartdjævel – og du kan selv leje racerbanen. Lej en racerbane for de oplagte rammer for en effektiv træningsdag eller et hyggeligt fællesarrangement i Padborg. Banen er Danmarks næstlængste med 2.150 meter, der giver rig mulighed for at blive udfordret med forskellige sving og chikane, når du sætter dig ind bag rattet.

For alle med benzin i blodet

Padborg Park tilbyder muligheden for at prøve at køre i en ægte racerbil, og de har forskellige modeller og størrelser at vælge mellem. Du kan derfor komme til at køre en bil med op til 250 hestekræfter under motorhjelmen. De forskellige modeller giver forskellige oplevelser af banen, så du for alvor kan få føling med køretøjernes særlige egenskaber. Til hverdag er racerbanen i brug til både kursus, test af biler og motorcykler og meget, meget andet. Det er dog også muligt at leje banen, hvis du ønsker en anderledes Track Day sammen med dit team, eller du skal afholde et arrangement for bilentusiaster. Sæt de rigtige rammer for dagens oplevelser, og lej en racerbane.

Hold dit arrangement hos Padborg Park

Du kan leje en racerbane hos Padborg Park både om dagen og aftenen, så du har rig mulighed for at afholde alt fra bil- og motorcykeltræf til andre arrangementer, hvor fart over feltet og køretøjer er samlingspunktet. I kan udfordre hinanden på tid og fart, og når du lejer banen, kan du også se frem til at køre på banen igen og igen. Hvis du skal holde polterabend for en flok gutter, er det oplagt at besøge Padborg Park til en tur i racerbil eller til en omgang gokart. Du kan også forære én, du holder af, en tur i racerbil på banen, hvis du leder efter den perfekte gave. Mulighederne er mange.

Lej en racerbane online

Hvis du ønsker at leje en racerbane, kan du gøre det direkte via hjemmesiden. Der er både tider og priser angivet, så du nemt kan danne dig et overblik over dine muligheder. Det gør det nemt, når du skal finde en racerbane, der er ledig, når du skal bruge den. Lej en racerbane allerede nu, så du er sikker på en sjov oplevelse med fokus på hurtige biler. Hos Padborg Park er du sikret en spændende og udfordrende bane, hvor der er plads til at få ekstra fart over feltet.