Find alt i havemøbler hos Direkte Import

22. april 2022

Der er gode priser at hente på havemøbler på www.direkteimport.dk! Denne webshop tilhører nemlig Direkte Import, der er professionelle forhandlere af havemøbler til haver rundt om i landet. Find for eksempel havemøbelsæt eller havebænke i alt fra teaktræ til polyrattan, og gør dig klar til mange hyggelige stunder med sommersolen i din have.

Havebænke i teaktræ er et smukt indslag i haven

En bænk er et både hyggeligt og romantisk indslag i enhver have. Derfor findes flere forskellige havebænke hos Direkte Import. Havebænke herfra er alle produceret i teaktræ, og går derfor godt i spænd med de fleste haver på grund af materialets naturlige farveskala og bløde form. Det opleves ofte næsten som om, at havebænke i teaktræ falder i et med naturen omkring dem. Derfor forhandles mange forskellige havebænke, der blandt andet varierer i både form og størrelse. Find for eksempel en mindre havebænk i genbrugs teaktræ, der kommer uden ryglæn. Denne er praktisk til meget, men kunne for eksempel nemt bruges i forlængelse af et aflangt havebord, hvor mange mennesker samles om et måltid. Du finder også større havebænke med ryglæn i udvalget. Disse fås i bredder, der går helt fra 105 cm til 240 cm, sådan at du bare skal vurdere hvor meget siddeplads du har behov for.

Havemøbelsæt i teaktræ eller artwood – køb det på www.direkteimport.dk

Et havemøbelsæt er ligeledes en del af sortimentet hos Direkte Import. Havemøbelsæt er perfekte til dig, der gerne vil kunne nyde grillaftener og morgenkaffe i solen om sommeren. Udvalget af komplette havemøbelsæt passer nemlig til begge dele, og fås selvfølgelig i forskellige former, farver og prisklasser, sådan at alle kan være med. Foretrækker du for eksempel moderne og friske former, fås sæt i polyrattan flet, der ikke bare er moderne, men også utroligt nemt at vedligeholde. Foretrækker du hellere mere klassiske og retro former fås sæt med enten artwood eller teaktræ lameller på simple metalrammer. Disse er tidløse i deres enkle design, og derfor perfekte til dig, der har hang til retro. Alle havemøbelsæt fås i flere forskellige modeller og størrelser, sådan at du kan købe alt efter om I er 2, 4, 6 eller 8 personer, der skal kunne sidde rundt om et bord. Ligeledes fås både rektangulære borde og runde borde, sådan at der findes noget til alle former for udearealer. Vil du gerne se mere af det store udvalg af havemøbelsæt? Så kan du med fordel besøge www.direkteimport.dk og klikke dig ind på netop det havemøbelsæt, der falder i din smag. Her finder du detaljeret information om størrelse, vedligehold og meget andet.

Relateret Artikler

Nybyggeri

Nybyggeri

Når du er klar til at starte byggeriet af dit nye hus eller din tilbygning, er der nogle få vigtige ting, du skal huske på. For det første skal du sikre dig, at dit design er i overensstemmelse med de lokale byggeforskrifter. Du skal muligvis ansøge om en...

Sådan bygger du dit eget haveskur

Sådan bygger du dit eget haveskur

Mangler du et godt sted at opbevare dine haveredskaber eller værktøjet? Eller kunne du godt tænke dig et lille værkstedsskur, hvor du kan nørkle med forskelligt håndværk og reparationer? Så kan det være, at du skal have bygget dig et lille haveskur. Læs med her om...