Find din firmajulegave hos MarkOn

Giv dine medarbejdere en firmajulegave, som de selv vælger fra en liste. Skal du give andre gaver, bliver mange glade for en sweatshirt med tryk med eller uden hætte. Du kan vælge sweatshirten i flere farver og kvaliteter og med eller uden lynlås. Det er Jakob fra MarkOn, der ved alt om sweatshirts med tryk og anden firmabeklædning. Når julen nærmer sig, er det bare med at en firmajulegave med diskret logo, så du kan roligt tage fat i Lars.

Her får du 3 forslag til en firmajulegave fra MarkOn

Du kan for eksempel vælge 4 par kopper i mega mussel fra Royal Copenhagen som firmajulegave. Mega mussel er en moderne udgave af det gamle musselmalede. Det giver en særlig glæde at nyde kaffen af pænt porcelæn. Mega mussel er i god kvalitet og vil glæde dine modne medarbejdere i mange år fremover.

Nu vi er i den klassiske afdeling, er det altid lækkert med en firmakurv. Kurve er firmajulegaver, der ikke bare glæder medarbejderen, men også hele familien. I en delikat kurv er der lidt for enhver smag: chokolade, vin chips og meget mere.

Ønsker du en firmajulegave med et diskret logo på, er viskestykker fra Georg Jensen en fantastisk idé. De anbefales, fordi de er superholdbare og har god sugeevne. Som firmajulegave kan logoet sættes diskret på stroppen. Kontakt Lars på www.markon.as. Han ved alt om, hvordan du bedst får logo på dine firmajulegaver.

Glæd medarbejderne med sweatshirts med tryk

Sweatshirts med tryk er en god gave, som medarbejderne kan bruge både på job og i fritiden. Til de voksne medarbejdere anbefales en sweatshirt uden hætte og til de unge, er en hoodie et hit. Skal sweatshirts med tryk bruges på arbejde, ser det nydeligt og ordentligt ud, hvis de har samme farve og gerne med logo. Skal du i stedet bruge dine sweatshirts med tryk som gave, er det bedre, hvis medarbejderne selv kan vælge farve og størrelse. Det er også rart for medarbejderne, hvis de kan vælge deres sweatshirt med eller uden lynlås og med eller uden hætte. Du finder både dame- og herremodeller inden for sweatshirts med tryk. Du kan vælge mellem flere kvaliteter og har endda mulighed for at bestille økologiske. Når det gælder beklædning, er det Jakob, der kan hjælpe dig.

Har du endnu ikke bestilt en eneste firmajulegave i år? Så har du en abe siddende på skulderen, som det gælder om at komme af med så hurtigt som muligt. Kontakt derfor straks Lars på www.markon.as, som hjælper dig med at få den væk nu. Så kan du altid give dig god tid bagefter til at få en snak med Jakob om sweatshirts med tryk og anden firmabeklædning.