Find din nye brændeovn hos Netpejsen

Brændeovnen er ikke længere en nødvendighed i hjemmet. Men rigtig mange danskere får stadig en del af deres varme fra brændeovne. Dét skyldes blandt andet, at brændeovnen har evnen til at føje et udpræget strejf af hygge til enhver form for boligindretning.

Søger du en ny brændeovn? Så kan du med fordel lægge vejen forbi webshoppen Netpejsen.

Hvem er Netpejsen?

Pejsehuset har i flere årtier holdt til i Slagelse på Sjælland. Hvis du befinder dig i en anden del af landet, er der dog ingen grund til at fortvivle. På hjemmesiden Netpejsen finder du et enormt udvalg af brændeovne, der blandt andet omfatter Contura brændeovne og tilbehør som alt sammen nemt kan leveres til netop din bopæl.

Storfavoritten Contura

Contura er en svensk virksomhed, der længe har specialiseret sig i fremstillingen af brændeovne. Contura brændeovne, som bliver fremstillet i Småland, er blandt de mest populære på det skandinaviske marked. Dét er der flere gode grunde til.

Design

Først og fremmest er Contura brændeovne kendt for deres stilfulde og moderne design. Derfor er modellerne fra Contura et æstetisk tiltalende valg, som nemt kan kombineres med forskellige indretningsstile.

Effektivitet

Contura brændeovne bliver fremstillet af materialer i høj kvalitet, og de har som regel en fremragende varmeeffekt. Avancerede forbrændingssystemer gør, du kan maksimere varmeproduktionen og samtidig skære ned på dit forbrug af brændstof, når du vælger en Contura brændeovn. Derfor er der også god energieffektivitet i mærkets brændeovne.

Funktionalitet

Kendetegnende for Contura er også, at virksomhedens brændeovne tit er forsynet med smarte funktioner. Blandt andet er de udstyret med håndtag og mulighed for regulering af lufttilførsel, som gør det nemt for dig at betjene din model.

Tilmed har en Contura brændeovn ry for at være særligt nem at rengøre.

De mange modeller

Contura brændeovne findes i rigtig mange varianter. Uanset hvilken størrelse og form du er på udkig efter, har Contura sandsynligvis allerede fremstillet din drømmemodel.

Conturas produktudvalg dækker desuden både træbrændeovne og brændeovne, der særligt egner sig til brændstoftyper som for eksempel gas eller træpiller.

Køb din Contura brændeovn hos Netpejsen

Lyder en Contura brændeovn som noget for dig? Find den perfekte brændeovn og dit Contura tilbehør hos Netpejsen, der har et stort udvalg at vælge mellem.

Netpejsens kundeservice sidder klar til at rådgive dig på både telefon og mail, hvis du har brug for hjælp til at finde den Contura brændeovn, som passer allerbedst til dig.