Find dit livs kærlighed på match.com

Det er de færreste som ikke har hørt om datingsiden match.com. Er du dog en af de personer som ikke har hørt om siden, så skal du læse med her. Match.com er på mange måder en rigtig lækker dating side og de har nogle utroligt dygtige designere, hvilket er endt ud i at siden er meget brugervenlig og lækker at se på. Det er også en international datingside, der har en afdeling i Danmark. Det betyder også, at du har mulighed for at møde danskere, men også folk fra udlandet med match.com. Udover det meget brugervenlige system så har de også mange fede features og så har de gratis oprettelse. Der findes derfor mange gode ting ved match.com. Er du derfor på udgik efter det store kærlighed? Så skal du helt sikkert prøve match.com af. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Hvad er priserne på et abonnement til match.com?

En af fordelene, der er ved match.com er, at der er gratis oprettelse. Det er meget rart, hvis du kun ønsker at snuse lidt rundt til siden for at finde ud af, hvad den har at byde på. Hvis du dog ønsker at tage ud på et rigtigt dating-eventyr, så skal du købe et abonnement. Det er f.eks. ikke muligt at sende beskeder til andre brugere, hvis du ikke har et abonnement, men du kan stadig godt se de andre profilers billeder. Har du dog et ønske om at oprette en profil på match.com, så er det vigtigt at have tålmodigheden med sig. Du skal besvare en masse forskellige spørgsmål, som omhandler dig selv og hvad du forventer af din kommende partner. Der er derfor en del krav du skal opfylde før at det er muligt at blive en del af match.com.

Hvad siger anmeldelserne om Match.com?

Match.com er umiddelbart en rigtig fin dating, men kigger man på deres anmeldelser, kan man hurtigt konkludere at mange brugere forholder sig meget kritisk til siden. Det første som man ligger mærke til er deres score på 1,2 ud af 5 stjerner, hvilket er utroligt dårligt. Kigger man nærmere på anmeldelserne kan man se at det primært er deres kundeservice, der scorer dårligt.