Find en revisor der tænker på virksomheden

18. juli 2022

De første tanker, du får, når vi siger revisorer, er nok ikke de mest positive. Men at være revisor kan i dag godt komme med et ret dårligt ry – nok mest baseret på de negativt ladede tanker mange får, når der tales om revision.

Men revisionsbranchen er i dag meget forskellig, fra den var før i tiden. Førhen var der – for det meste – et stort ønske om blot at kigge på tal, regnskaber og opgørelser. Det betød, at der ikke var et stort fokus på den menneskelige del af virksomheden, som i dag er meget mere central.

Men det er mange revisionsvirksomheder kommet godt efter. Se blot eksempelvis på Revision plus der tilbyder meget mere end bare revision og regnskab.

Skab god udvikling for din virksomhed

I dag tilbyder mange af de moderne revisorer også meget andet. Du kan både blive mødt af rådgivning inden for forsikring, pension, virksomhedsstrategier, personaleudvikling og meget mere.

Alt denne ekstra service, som du får med i købet, er alle aspekter, som kan være med til at skabe en god udvikling for din virksomhed – hvis dette altså bliver brugt konstruktivt. Positiv udvikling er netop noget, alle virksomheder byder velkommen og kontakten til et revisionsfirma vil være en god oplevelse for mange.

Den moderne virksomhed

På samme måde som revisionsvirksomhederne er meget anderledes i dag, oplever vi også, at den generelle moderne virksomhed, som vi kender den, er meget forskellig fra deres modparter før i tiden. Der er kommet meget mere fokus på den menneskelige del af virksomheden, og det nytter ikke noget blot at se på tingene sort og hvidt.

Der er meget mere fokus på de mennesker, som virksomheden er bygget op omkring, og derfor er der også kommet mange flere krav. Krav der bliver opfyldt af de revisionsfirmaer, som allerede har gennemskuet denne tendens, de moderne virksomheder følger.

Relateret Artikler

3 råd: Hvad skal du overveje, før du bruger cryosauna?

3 råd: Hvad skal du overveje, før du bruger cryosauna?

Cryosauna er en form for cryoterapi, der går ud på at udsætte kroppen for ekstrem kulde ved at stå i en tør saunalignende maskine i et par minutter. Her er tre gode råd, som du bør overveje, før du beslutter dig for at kaste dig ud i at bruge cryosauna: Konsultér en...

klapvogn

klapvogn

En klapvogn er en praktisk og bekvem måde at transportere dit barn på, når du er på farten. Klapvogne kan foldes sammen, så de er lette at opbevare og transportere, og de er ideelle til brug på offentlige transportmidler eller når du er på rejse. Der er forskellige...

træningsbænk

træningsbænk

En træningsbænk er en alsidig træningsmaskine, der kan bruges til en række forskellige øvelser og træningsprogrammer. Den består normalt af en polstret sæde og ryglæn, som kan justeres til forskellige hældningsvinkler og højder, samt en ramme, der støtter bænken og...