Find ud af, hvilken avis du bør abonnere på

I dag foregår en stor del af vores daglige nyhedsdækning online. Der dukker konstant artikler op på Facebook, og man kan kun læse B.T. og masser af andre nyhedsmedier online. Dog findes de gammeldags trykte aviser og blade stadig. Det kan være rart at kunne veksle mellem skærm og papir indimellem.

Hvilken politiske fløj vil du tilknytte din læsning?

Det er ikke selvsagt, at du ved, hvilken avis du vil abonnere til. Det koster trods alt penge, hvis det er en abonnementsavis, som du jo selv vælger. Du får garanteret allerede en avis eller to gratis i postkassen fra dit lokalområde en gang imellem. Hvis du gør det, kan du prøve at tage udgangspunkt i, hvilke artikler du da sætter mest pris på. Kan du eksempelvis bedst lide at læse om politik og finans, kan du abonnere på Politiken. Kan du derimod bedre lide at læse mere generelle og højreorienterede nyheder om både indland og udland, er Jyllands-Posten måske et bedre bud. Hvis du hellere vil læse dine nyheder online, er det en mulighed for dig læse det på en netavis, eksempelvis fra Randers: https://randers-netavis.dk/.

Andre aviser og ugeblade

Der er masser af andre muligheder end blot Politiken og Jyllands-Posten. Der er for eksempel Dagbladet Information, som ligesom Politiken er mere venstreorienteret. Dagbladet Information er et informativt dagblad, der også vil give dig indblik i diverse begivenheder.

Derudover er der bl.a. Dagbladet Børsen, Berlingske, Kristeligt Dagblad, Dagbladet Arbejderen osv. Vil du gerne læse noget andet end seriøse artikler og alvorlige og veldiskuterede, politiske emner, kan du kigge på hylden med ugeblade i supermarkedet, næste gang du handler ind. Der står typisk ugeblade såsom Se&Hør og Ekstrabladet. Du kan desuden finde de følelsesladede historier i ugeblade som for eksempel Ude&Hjemme eller familiejournalen. Der er ovenikøbet en masse kryds og tværs og andre quizzer samt sudoku i bl.a. Ude&Hjemme.