Følg den seneste mode, og bland den med din egen stil

22. oktober 2021

Mode er et vidtspændende begreb, som dækker over bl.a. tøj, indretning, smykker, bolig, trends generelt, mad osv. Der er utrolig mange ting, som man kan lade sig vejlede af moden i forbindelse med. Dette kræver dog, at man har en smule viden omkring, hvilke valg man overhovedet har til at starte med.

Smykkemode

Er det smykkemoden, du er i tvivl om, skal du ikke bekymre dig for meget. Umiddelbart er det meget forskelligt fra person til person, hvad deres individuelle smykkestil er. Man kan dog ikke gå helt galt i byen i smykkesammenhæng, for typisk vælger man at gå med en af de mest typiske farve: guld eller sølv. Nogle er begyndt at blande de to. Er dette noget, du vil, kan du for eksempel kigge på Georg Jensen smykker, der inkluderer begge farver eller købe de to farver separat i smykker.

Tøjstil

Hvis du er usikker på din stil, kan du eksempelvis fokusere på den aktuelle årstid og finde almindelige outfits, der virker stilrene på nettet, hvilke passer til din egen stil også. Hvis du helst ikke vil skille dig ud, er bl.a. pastelfarver og vidde bukser populære for tiden, hvilket du også selv vil kunne observere, hvis du tager en tur i byen ind i gågaden eller til et shoppecenter i nærheden.

Du behøver dog overhovedet ikke klæde dig efter, hvad alle andre går i, hvis du er bevidst om, hvad du selv føler dig mest tilpas i. Mange vil nemlig mene, at man stråler allermest i det tøj, man selv vælger og føler sig komfortabel i.

Kig indad

Hvad der er det allervæsentligste mht. påklædning, og hvad man bør overveje i den sammenhæng, er det svært objektivt at konkludere. Stil er nemlig et yderst subjektivt område at bevæge sig ind på, hvorimod mode besluttes kollektivt. Lyt derfor mest til dig selv.

Relateret Artikler

Frisurer til mænd – sådan finder du din næste frisure

Frisurer til mænd – sådan finder du din næste frisure

Har du haft den samme frisure de sidste 5 år, og har brug for der sker noget nyt? Det er meget almindeligt, at man dvæler i den samme frisure i flere år. Forandring fryder dog, og det kan give et selvtillidsboost, hvis man tør prøve noget nyt engang imellem. Men det...

Sommertips til den stilfulde kvinde Sommeren er over os, og det betyder at du endelig kan skubbe vintertøjet ind bagerst i skabet, og finde de friske farver og løse kjoler frem. Bløde og glatte ben hele sommeren Smarte sandaler

Køb jakker til mænd hos Kaufmann

Køb jakker til mænd hos Kaufmann

Kaufmann.dk har et stort udvalg af jakker til mænd i alle aldre og størrelser. De har både vinterjakker og sommerjakker, så du kan holde varmen på de kolde dage eller nyde en kølig sommeraften. Deres jakker er lavet af kvalitetsmaterialer, så du kan være sikker på at...