Følg den seneste mode, og bland den med din egen stil

22. oktober 2021

Reklame

Sponseret indlæg

Mode er et vidtspændende begreb, som dækker over bl.a. tøj, indretning, smykker, bolig, trends generelt, mad osv. Der er utrolig mange ting, som man kan lade sig vejlede af moden i forbindelse med. Dette kræver dog, at man har en smule viden omkring, hvilke valg man overhovedet har til at starte med.

Smykkemode

Er det smykkemoden, du er i tvivl om, skal du ikke bekymre dig for meget. Umiddelbart er det meget forskelligt fra person til person, hvad deres individuelle smykkestil er. Man kan dog ikke gå helt galt i byen i smykkesammenhæng, for typisk vælger man at gå med en af de mest typiske farve: guld eller sølv. Nogle er begyndt at blande de to. Er dette noget, du vil, kan du for eksempel kigge på Georg Jensen smykker, der inkluderer begge farver eller købe de to farver separat i smykker.

Tøjstil

Hvis du er usikker på din stil, kan du eksempelvis fokusere på den aktuelle årstid og finde almindelige outfits, der virker stilrene på nettet, hvilke passer til din egen stil også. Hvis du helst ikke vil skille dig ud, er bl.a. pastelfarver og vidde bukser populære for tiden, hvilket du også selv vil kunne observere, hvis du tager en tur i byen ind i gågaden eller til et shoppecenter i nærheden.

Du behøver dog overhovedet ikke klæde dig efter, hvad alle andre går i, hvis du er bevidst om, hvad du selv føler dig mest tilpas i. Mange vil nemlig mene, at man stråler allermest i det tøj, man selv vælger og føler sig komfortabel i.

Kig indad

Hvad der er det allervæsentligste mht. påklædning, og hvad man bør overveje i den sammenhæng, er det svært objektivt at konkludere. Stil er nemlig et yderst subjektivt område at bevæge sig ind på, hvorimod mode besluttes kollektivt. Lyt derfor mest til dig selv.

Relateret Artikler

Skovhuus vest

Skovhuus vest

Skovhuus strik er en familieejet virksomheden, som startede helt tilbage i 1972. Det var dengang Anne Marie og Johannes Skovhuus som startede virksomheden, hvor de startede småt i Hammerum ved Herning. Johannes havde utrolig travlt i løbet af sådan en arbejdsdag. Han...

Vær dækket ind med Mini A Ture jakker

Vær dækket ind med Mini A Ture jakker

Mini A Ture er et dansk tøjbrand, som har eksisteret siden 2001. Hele ideen bag Mini A Ture var at skabe et fashion brand til børn. Det må man sige de er lykkedes med. Mini A Ture jakker er en bestseller hos børnene og de elsker jakkerne, da de er behagelige at have...

Norske striktrøjer – ren uld til at holde varmen i

Norske striktrøjer – ren uld til at holde varmen i

Leder du efter en trøje, som du med garanti vil kunne holde varmen i? Skal den gerne være smart og tidsløs? Så bør du tage et kig på det store udvalg af norske striktrøjer. Norske striktrøjer er 100% ren uld fra norske får. Der er noget helt specielt over den norske...