Forøg kvaliteten af dit hjemmekontor

Et kontors inventar er der typisk nogle uskrevne regler omkring, selvom der selvfølgelig også er og skal være plads til variation og individuel smag. Det er jo trods alt ikke andre mennesker, men dig selv, der skal benytte sig af dit kontor til hverdag. Derfor skal du huske at lytte til dig selv ift. behov for en opfriskning.

En ny computermus

Det forholder sig nogle gange sådan, at der er brug for den helt store omvæltning af visse rum. Det kan både være et værelse, soveværelse, stuen, køkkenet osv. Men det hænder også, at det bliver kontorets tur. Du kan starte i det små ved at investere i en ny mus, eksempelvis fra logitech. Du kender garanteret mærket, da det er velkendt og anerkendt på teknologimarkedet. En ny mus vil give din hånd mulighed for at indtage en ny position, når du sidder og laver computerarbejde. Du kan lede efter en mus, hvis klik er mindre højlydt end din nuværende, eller hvis størrelse passer bedre til størrelsen af din hånd.

Pas på gulvet

Det meste essentielle i et kontor er et skrivebord og en skrivebordsstol. Det er ikke alle, der har noget liggende på gulvet, såsom et tæppe, så deres skrivebordsstol ikke laver ridsemærker i gulvet. Det kan være, at det skal være dit næste træk at anskaffe et sådant. Det er nemlig superærgerligt, at der kommer mærker i gulvet, når det med lethed kan undgås. Hvis huset engang skal sælges, vil det også være mere attraktivt, hvis det er blevet passet på mht. fx sådanne ting.

Mal væggene

Nogle gange er det ikke så meget interiøret, der trænger til en opdatering, som det er det, der er i 2D. En frisk omgang maling på de flade vægge kan gøre undere i et kontor, som har haft den samme farve eller været plaget af slid i adskillige år.