Glastavler til flere behov på arbejde og fritid

5. marts 2021

Reklame

Sponseret indlæg

Ønsker du en struktureret hverdag? Kunne du godt tænke dig noget fysisk, som kan fortælle dig, hvad du skal nå igennem ugen? Så bør du måske overveje, om du skulle have nogle glastavler ind i hverdagen.

Glastavler er blevet meget populære de sidste mange år, og i dag er de at finde alle steder. Glastavler kan nemlig gøre gavn mange steder såsom kontoret, skolen, mødelokalet og de fleste værelser i huset.

Der er mange fordele ved at vælge glastavler. Hvert et ord og tegn, som du skriver på tavlen, fremstår skarpt og tydeligt på grund af glasoverfladen. Glastavler er desuden en investering, som du kan have glæde af i mange år frem. Tavlen bliver nemlig ved med at virke år efter år. Farverne på tusserne forsvinder, så snart du visker tavlen ren, så du kan ikke se, hvad du tidligere har skrevet.

Glastavlerne har en hærdet overflade med magnetisk sikkerhedsglas som er 3 mm tykt. Kanterne på tavlerne er poleret, så du får en slidstærk tavle med elegante sider. Disse glastavler er naturligvis også magnetiske, så du kan tilføje noter eller dokumenter på din tavle.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af glastavler.

 

Mange fordele ved at vælge glastavler

Der er mange gode grunde til at skifte den gamle kridttavle ud med en glastavle. Glastavler har nemlig en række fordele, som du ikke får med en helt almindelig kridttavle.

For det første er det meget nemmere at bruge en glastavle, da det er nemmere at skrive med en tusch end et stykke kridt. Det er meget mere behageligt at holde på en tusch, og så kan alle skrive på den uden besvær. Hvis du oplever, at det er lettere at skrive med tusch end kridt, så bliver teksten på tavlen automatisk nemmere at læse, da det er lettere at skrive.

For det andet så slipper du også på at tænke på kridt, som støver og sviner. Glastavler er meget bedre for indeklimaet, da tusserne ikke udskiller støv.

Der er altså mange gode grunde til at investere i glastavler i modsætning til kridttavler.

Relateret Artikler

Beskyt dig selv mod usynligt blåt lys med et par billige skærmbriller

Beskyt dig selv mod usynligt blåt lys med et par billige skærmbriller

Bruger du meget af din tid foran en skærm? Så skal du med sikkerhed have fat i et par billige skærmbriller. Det som der er smart ved disse briller er, at alle modellerne blokerer effektivt mod det usynlige blå lys, som der udsendes fra din computer, tablet, telefon...

Daiwa fiskeudstyr i allerhøjeste kvalitet

Daiwa fiskeudstyr i allerhøjeste kvalitet

Går du meget op i at fiske, så ved du også godt at det kræver det rigtige fiskeudstyr. Det rigtige fiskeudstyr får du fra Daiwa, som er en japansk producent af fiskeudstyr i højeste kvalitet. Du kan finde et stort udvalg af produkter fra Daiwa, og det er derfor at du...

Opgrader dit hjem med et lækkert billede

Opgrader dit hjem med et lækkert billede

Er du lidt træt af at kigge på tomme, hvide vægge, eller har der bare hængt de samme ting på væggene de sidste mange år? Så er det måske på tide at skifte lidt ud i det. Der findes enormt mange forskellige stilarter, materialer, farver og størrelser. Har I et stort,...