Glastavler til flere behov på arbejde og fritid

5. marts 2021

Ønsker du en struktureret hverdag? Kunne du godt tænke dig noget fysisk, som kan fortælle dig, hvad du skal nå igennem ugen? Så bør du måske overveje, om du skulle have nogle glastavler ind i hverdagen.

Glastavler er blevet meget populære de sidste mange år, og i dag er de at finde alle steder. Glastavler kan nemlig gøre gavn mange steder såsom kontoret, skolen, mødelokalet og de fleste værelser i huset.

Der er mange fordele ved at vælge glastavler. Hvert et ord og tegn, som du skriver på tavlen, fremstår skarpt og tydeligt på grund af glasoverfladen. Glastavler er desuden en investering, som du kan have glæde af i mange år frem. Tavlen bliver nemlig ved med at virke år efter år. Farverne på tusserne forsvinder, så snart du visker tavlen ren, så du kan ikke se, hvad du tidligere har skrevet.

Glastavlerne har en hærdet overflade med magnetisk sikkerhedsglas som er 3 mm tykt. Kanterne på tavlerne er poleret, så du får en slidstærk tavle med elegante sider. Disse glastavler er naturligvis også magnetiske, så du kan tilføje noter eller dokumenter på din tavle.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af glastavler.

 

Mange fordele ved at vælge glastavler

Der er mange gode grunde til at skifte den gamle kridttavle ud med en glastavle. Glastavler har nemlig en række fordele, som du ikke får med en helt almindelig kridttavle.

For det første er det meget nemmere at bruge en glastavle, da det er nemmere at skrive med en tusch end et stykke kridt. Det er meget mere behageligt at holde på en tusch, og så kan alle skrive på den uden besvær. Hvis du oplever, at det er lettere at skrive med tusch end kridt, så bliver teksten på tavlen automatisk nemmere at læse, da det er lettere at skrive.

For det andet så slipper du også på at tænke på kridt, som støver og sviner. Glastavler er meget bedre for indeklimaet, da tusserne ikke udskiller støv.

Der er altså mange gode grunde til at investere i glastavler i modsætning til kridttavler.

Relateret Artikler

Noro garn – de skønneste uldgarner fra Japan

Noro garn – de skønneste uldgarner fra Japan

Er du en af de mange, der sværger til uldgarner, når du stikker. Da er Noro garn med garanti garnet for dig. I garnet fra den japanske producent kombineres forskellige teksturer og de skønneste farver i garner, der bare kan lidt mere og giver masser af liv og smukt...

Når du gamer, skal du have et seriøst setup

Når du gamer, skal du have et seriøst setup

Der er vist ingen tvivl om, at vi alle i de seneste par år har oplevet et større og større fokus på gaming, ligesom flere og flere danskere også er begyndt at vise interesse for det, som er en hobby for mange, men som også har potentiale til at udvikle sig til noget...

3 grunde til at bruge lett lopi garn

3 grunde til at bruge lett lopi garn

Er du en ivrig strikker? Så har du sandsynligvis hørt om lett lopi garn, men hvis ikke, fortvivl ikke! Dette blogindlæg vil give dig en grundig indføring i hva lett lopi garn er og hvorfor du bør bruge det i dit næste projekt. Lett lopi garn er et populært valg blandt...