Glastavler til flere behov på arbejde og fritid

5. marts 2021

Ønsker du en struktureret hverdag? Kunne du godt tænke dig noget fysisk, som kan fortælle dig, hvad du skal nå igennem ugen? Så bør du måske overveje, om du skulle have nogle glastavler ind i hverdagen.

Glastavler er blevet meget populære de sidste mange år, og i dag er de at finde alle steder. Glastavler kan nemlig gøre gavn mange steder såsom kontoret, skolen, mødelokalet og de fleste værelser i huset.

Der er mange fordele ved at vælge glastavler. Hvert et ord og tegn, som du skriver på tavlen, fremstår skarpt og tydeligt på grund af glasoverfladen. Glastavler er desuden en investering, som du kan have glæde af i mange år frem. Tavlen bliver nemlig ved med at virke år efter år. Farverne på tusserne forsvinder, så snart du visker tavlen ren, så du kan ikke se, hvad du tidligere har skrevet.

Glastavlerne har en hærdet overflade med magnetisk sikkerhedsglas som er 3 mm tykt. Kanterne på tavlerne er poleret, så du får en slidstærk tavle med elegante sider. Disse glastavler er naturligvis også magnetiske, så du kan tilføje noter eller dokumenter på din tavle.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af glastavler.

 

Mange fordele ved at vælge glastavler

Der er mange gode grunde til at skifte den gamle kridttavle ud med en glastavle. Glastavler har nemlig en række fordele, som du ikke får med en helt almindelig kridttavle.

For det første er det meget nemmere at bruge en glastavle, da det er nemmere at skrive med en tusch end et stykke kridt. Det er meget mere behageligt at holde på en tusch, og så kan alle skrive på den uden besvær. Hvis du oplever, at det er lettere at skrive med tusch end kridt, så bliver teksten på tavlen automatisk nemmere at læse, da det er lettere at skrive.

For det andet så slipper du også på at tænke på kridt, som støver og sviner. Glastavler er meget bedre for indeklimaet, da tusserne ikke udskiller støv.

Der er altså mange gode grunde til at investere i glastavler i modsætning til kridttavler.

Relateret Artikler

Tre tips: Mangler du information om hvad der udgør en god webshop?

Tre tips: Mangler du information om hvad der udgør en god webshop?

Rigtig mange virksomheder søger konstant information om hvad der kendetegner den gode hjemmeside og webshop. Det er rigtigt vigtigt at I som virksomhed får skabt et stærkt brand gennem et godt hjemmeside- og webshopdesign. Det er en god vej til at skabe troværdighed...

Forbrugervenlige hjemmesider du bør kende til

Forbrugervenlige hjemmesider du bør kende til

Som forbrugere er det vigtigt at holde sig informeret om, hvordan man finder de bedste produkter til de bedste priser. Det hjælper ikke kun med at spare penge på kort sigt, men hjælper også med at træffe smartere og mere bæredygtige valg. Ved at lære om websteder til...

Brug for engangskrus? Vælg de rette til festen

Brug for engangskrus? Vælg de rette til festen

Ville vi overhovedet have festivaler uden engangskrus? Nok ikke, for det bliver for dyrt at stille med ølglas til i 1.000-vis af mennesker, hvor ca. halvdelen smadrer eller forlægger deres glas mellem drinks. Bør du bekymre dig særligt meget om kvaliteten af...