Glastavler til flere behov på arbejde og fritid

5. marts 2021

Reklame

Sponseret indlæg

Ønsker du en struktureret hverdag? Kunne du godt tænke dig noget fysisk, som kan fortælle dig, hvad du skal nå igennem ugen? Så bør du måske overveje, om du skulle have nogle glastavler ind i hverdagen.

Glastavler er blevet meget populære de sidste mange år, og i dag er de at finde alle steder. Glastavler kan nemlig gøre gavn mange steder såsom kontoret, skolen, mødelokalet og de fleste værelser i huset.

Der er mange fordele ved at vælge glastavler. Hvert et ord og tegn, som du skriver på tavlen, fremstår skarpt og tydeligt på grund af glasoverfladen. Glastavler er desuden en investering, som du kan have glæde af i mange år frem. Tavlen bliver nemlig ved med at virke år efter år. Farverne på tusserne forsvinder, så snart du visker tavlen ren, så du kan ikke se, hvad du tidligere har skrevet.

Glastavlerne har en hærdet overflade med magnetisk sikkerhedsglas som er 3 mm tykt. Kanterne på tavlerne er poleret, så du får en slidstærk tavle med elegante sider. Disse glastavler er naturligvis også magnetiske, så du kan tilføje noter eller dokumenter på din tavle.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af glastavler.

 

Mange fordele ved at vælge glastavler

Der er mange gode grunde til at skifte den gamle kridttavle ud med en glastavle. Glastavler har nemlig en række fordele, som du ikke får med en helt almindelig kridttavle.

For det første er det meget nemmere at bruge en glastavle, da det er nemmere at skrive med en tusch end et stykke kridt. Det er meget mere behageligt at holde på en tusch, og så kan alle skrive på den uden besvær. Hvis du oplever, at det er lettere at skrive med tusch end kridt, så bliver teksten på tavlen automatisk nemmere at læse, da det er lettere at skrive.

For det andet så slipper du også på at tænke på kridt, som støver og sviner. Glastavler er meget bedre for indeklimaet, da tusserne ikke udskiller støv.

Der er altså mange gode grunde til at investere i glastavler i modsætning til kridttavler.

Relateret Artikler

Find dit perfekte Ib Laursen tæppe

Find dit perfekte Ib Laursen tæppe

Kan du, ligesom mange andre, godt lide de fine og populære Ib Laursen tæppe? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her har du nemlig mulighed for netop at læse meget mere om Ib Laursen tæppet, og du får derfor hjælp til at finde ud af, hvilket Ib Laursen tæppe...

Navnesmykke er det perfekte valg til dig der ønsker sig noget unikt

Navnesmykke er det perfekte valg til dig der ønsker sig noget unikt

Navnesmykker er et meget populært produkt. Du får nemlig muligheden for at personliggøre et smykke, som du kan give til en du elsker eller bare til dig selv. Smykket kan fås i mange forskellige designs og materialer. Navnesmykker er meget eftertragtet, da du får...

Kombinér shopping med wellness: find et spaophold nær en storby

Kombinér shopping med wellness: find et spaophold nær en storby

Er du ved at planlægge din ferie? Eller måske bare en forlænget weekend, hvor du skal være lidt ekstra god ved dig selv? I så fald har du garanteret gjort dig nogle tanker om, hvad du skal finde på, og hvordan du skal bruge tiden. Måske har du overvejet en ferie fyldt...