Gode råd til dig, der vil gøre daglig træning til en vane

21. oktober 2021

Er du en af dem, som godt kunne tænke sig at blive helt vild med at træne og gøre det til en rutine? Så er det det rigtige tidspunkt at komme i gang på. Her får du 3 gode råd til at komme godt fra start, så træningen kan blive en del af din hverdag.

Start med at fokusere på at gøre det til en vane

Først og fremmest handler det om at få startet og øve sig på at få indarbejdet det i din hverdag. Når først du har gjort det, kan det måske komme til at føles lettere at fokusere på resultaterne.

Spis sundt

Når man skal i gang med træning, er det naturligvis vigtigt at spise næringsrigt og varieret samt at drikke nok væske. Gå på jagt efter nogle gode råvarer og lækre opskrifter, så du kan få spist sunde måltider, der giver dig energi. Proteinbar kan for nogle være et supplement som et lille mellemmåltid.

Sæt tid af til det

Planlæg, hvornår og hvor du vil træne, så du på den måde får sat tid af til det i hverdagen. Det kan fx være, at du vil tage ned i fitnesscentret efter arbejde, eller du kan sætte en halv time af til en løbetur om morgenen eller eftermiddagen. Det kan være med til at holde dig op på at få trænet.

Hvilken træningsform skal du vælge?

Det handler om at finde noget, som du gerne vil, og som du måske også kan have det sjovt med. Alt fra hulahopringe og løbeture til styrketræning og kondition byder sig, når man skal finde en træningsform. Og så kan du både melde dig på holdtræning, træne sammen med en ven eller alene. Hvad får dig til at føle dig godt tilpas?

Så er det bare med at få startet!

Relateret Artikler

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem og findes i mange forskellige former, størrelser og farver. Når de er tændt, skaber de en varm og indbydende atmosfære, som er perfekt til at slappe af i. Udendørs lanterner kan også bruges til at...

Jørn Martin Steenhold forsker i leg og børneliv

Jørn Martin Steenhold forsker i leg og børneliv

Jørn Martin Steenhold er uddannet børnehavepædagog og har forfattet mange forskellige bøger med forskning i barndommen og børns liv. Han sætter børnene i fokus og har derfor også gjort sin forskning tilgængelig på www.borneliv.dk, hvor du har mulighed for at lære mere...