Gode råd til dig, der vil gøre daglig træning til en vane

Er du en af dem, som godt kunne tænke sig at blive helt vild med at træne og gøre det til en rutine? Så er det det rigtige tidspunkt at komme i gang på. Her får du 3 gode råd til at komme godt fra start, så træningen kan blive en del af din hverdag.

Start med at fokusere på at gøre det til en vane

Først og fremmest handler det om at få startet og øve sig på at få indarbejdet det i din hverdag. Når først du har gjort det, kan det måske komme til at føles lettere at fokusere på resultaterne.

Spis sundt

Når man skal i gang med træning, er det naturligvis vigtigt at spise næringsrigt og varieret samt at drikke nok væske. Gå på jagt efter nogle gode råvarer og lækre opskrifter, så du kan få spist sunde måltider, der giver dig energi. Proteinbar kan for nogle være et supplement som et lille mellemmåltid.

Sæt tid af til det

Planlæg, hvornår og hvor du vil træne, så du på den måde får sat tid af til det i hverdagen. Det kan fx være, at du vil tage ned i fitnesscentret efter arbejde, eller du kan sætte en halv time af til en løbetur om morgenen eller eftermiddagen. Det kan være med til at holde dig op på at få trænet.

Hvilken træningsform skal du vælge?

Det handler om at finde noget, som du gerne vil, og som du måske også kan have det sjovt med. Alt fra hulahopringe og løbeture til styrketræning og kondition byder sig, når man skal finde en træningsform. Og så kan du både melde dig på holdtræning, træne sammen med en ven eller alene. Hvad får dig til at føle dig godt tilpas?

Så er det bare med at få startet!