Gør opmærksom på din virksomhed med pyloner

Marketing foregår i vores tid i høj grad digitalt. Men selvom det har sine fordele, at du jævnligt for eksempel bruger energi på søgemaskineoptimering og indholdsmarkedsføring, bør du heller ikke kimse af mere traditionelle metoder.

Søger du at forbedre din virksomheds synlighed? Så kan du med fordel overveje at få en såkaldt pylon og sætte den op ved indkørslen til din virksomhed.

Hvad er en pylon?

En pylon er en særlig type reklameskilt, som virksomheder ofte opsætter ved deres indkørsel eller indgang. De findes i mange forskellige størrelser, men de mest almindelige har en bredde på mellem 9 og 1300 millimeter og en højde på mellem 2 og 16 meter.

De mindre modeller på markedet består typisk af et aluminiumsstel, og når du skal sætte dem op, bliver de boltet fast på et jordanker eller i en støbekurv. På den måde er du sikker på, at de bliver stående i al slags vejr.
Vælger du en større model, vil din pylon sandsynligvis være lavet af galvaniseret jern. Den kræver derfor også den rette opstilling.

Hvilken pylon skal jeg vælge?

Pylonen er ikke ligeså nem at skifte ud som for eksempel et facadeskilt. Derfor kan det være en god idé, at du tænker dig godt om, før du lægger dig fast på en model.

Start med at overveje, hvad pylonen skal opnå. Skal den tiltrække nye besøgende eller fremvise din virksomheds navn og logo? Skal den angive retninger? Hvor skal den placeres? Og hvordan kan du bedst sikre, at udtrykket er i overensstemmelse med din virksomheds branding?

Jo flere overvejelser du gør dig, jo større sandsynlighed er der for, at du opnår dét, du vil med pylonen.

Hvor finder jeg pyloner?

Hvis en ny pylon lyder som noget for dig, har du rigtig god grund til at lægge vejen forbi Amstrup Skilte. Virksomheden specialiserer sig blandt andet i pyloner i alle tænkelige størrelser og design.

Den rette pylon afhænger i høj grad af dig og din virksomhed, og hvis du er i tvivl om størrelse eller design, hjælper Amstrup Skilte dig meget gerne på rette vej. Kontakt Amstrup Skilte i dag, og få netop den pylon, som allerbedst kan sikre din virksomheds synlighed og sørge for, at nye kunder løbende bliver trukket til.