Gør terrassen klar til sommeren

15. marts 2022

Endelig er vinteren over, og vi glæder os som små børn til sommerens lune dage. Tid til at gå i haven og slutte dagen af med aftensmad på terrassen. Her er en lille guide til, hvordan du kan gøre din terrasse klar, så du kan se frem til en fantastisk sommer.

Investér i en terrassevarmelampe

Den danske sommer har meget charme, men varmen holder sjældent ud på natten. Det er ærgerligt at gå tidligt ind om aftenen pga. kulden. Løsningen er at investere i en Wishco terrassevarmer, som kan holde dig god og varm hele aftenen. Deres terrassevarmere er designet med infrarød teknologi, som både er lettere at vedligeholde samt bedre for miljøet end gasvarmelampen. Den optager ingen plads på terrassen, da den kan hænges op på husvæggen. Modsat gasvarmelampen opvarmer den infrarøde terrasselampe ikke selve luften, men udsender infrarøde bølger, som udelukkende opvarmer det/dem de rammer. Ingen varme går spildt.

Har du styr på grillen?

Så snart vejret er bedre, er det tid til grillmad. Ligegyldigt om du er til pølser eller koteletter, eller om du elsker at grille lækre grøntsager og frugter, så er der intet, der smager af sommer, som mad der lige har ramt grillen inden den serveres. Der findes heldigvis et stort udvalg af forskellige slags grill, og du kan med fordel søge på nettet, så du sikrer dig at finde en grill, der opfylder dine krav.

Krydderurter i krukker

Til dig der elsker at lave mad, og som sætter pris på friske råvarer, er det en fantastisk idé at dyrke sine egne krydderurter. Du behøver ikke have en hel køkkenhave, hvis det kræver for meget plads eller tid. Mange krydderurter klarer sig nemlig rigtig fint i krukker, som også kan pynte din terrasse. På den måde vil du altid have friske krydderurter ved hånden, når du skal lave sommermad.

Relateret Artikler

Tescoma – Kvalitet og Innovation

Tescoma – Kvalitet og Innovation

Kvalitet er nøgleordet hos Tescoma, og det afspejles i alle deres produkter. Uanset om det er en almindelig skræller eller en elektronisk køkkenmaskine, går de aldrig på kompromis med kvaliteten. Faktisk har Tescoma ansat et stort hold af erfarne ingeniører og...

Sådan vælger du de perfekte møbler til dit barn

Sådan vælger du de perfekte møbler til dit barn

At vælge de rigtige møbler til dit barn kan ofte være en udfordring. Der er en række faktorer, der skal tages i betragtning, såsom materiale, størrelse og design. Men når det er sagt, er der ingen grund til at bekymre sig. Børnemøbler kan faktisk være en spændende og...