Håndlavede luksuskarameller er et hit

Vi husker sikkert alle flødekarameller fra vores barndom. Søde og bløde flødekarameller var noget af det lækreste, som man kunne få med i slikposen. I takt med at man bliver ældre, er man måske ikke så begejstret for en pose karameller, som man engang har været. De traditionelle karameller er måske også et stykke slik, som er gået lidt af mode. I stedet er vi begyndt at se nye former for hårde luksuskarameller dukke frem på hylderne. Hårde karameller, som er håndlavede, rustikke og smagfulde, er blevet et hit på slikmarkedet her i Danmark, og der er rigeligt af smagsvarianter at vælge imellem.

Danskerne er vilde med luksusslik

Det er ikke alle steder i verden, man kan finde bøtter med luksuriøse, håndlavede lakridser eller karameller med chokoladeovertræk. Her i Danmark er vi blevet glade for at eksperimentere lidt med slikket og lave vores egne produkter, som er ganske anderledes fra en pose med almindeligt slik nede fra supermarkedet. Det gælder også, når det kommer til hårde karameller. Karamelleriet laver rustikke og rå, hårde karameller, som smager fuldstændig himmelsk. De hårde karameller, også kaldet “klippestykker”, er håndlavede, så du finder ikke to karameller, som er fuldstændig ens. Indpakningen ser indbydende og æstetisk ud, og det, man åbner op for, er endnu bedre.

Unikke karameller fra solskinsøen

Klippeformede hårde karameller drager inspiration fra Bornholms klippelignende landskab. Karamelleriets hårde karameller stammer faktisk også fra solskinsøen. De første karameller kom frem på hylderne tilbage i år 2006, og i dag er de blevet et kæmpe hit her i Danmark. Vi er vilde med sjovt og anderledes slik. Der er noget særligt over at sætte tænderne i en unik håndlavet karamel. De hårde karameller ser også flotte og indbydende ud, hvis man vil servere dem for gæsterne til en kop eftermiddagskaffe.

Mere end bare en karamel

Karamelleriet kan også godt lide at lege lidt rundt med smagsvarianterne. Med hårde karameller fra Karamelleriet får du ikke bare et stykke hårdt fudge. Den hårde karamel er rullet i salmiakpulver, lakrids, sukker, kokos eller eukalyptus. Det giver karamellen ekstra kant og karakter, og du finder med garanti ingen hårde karameller med samme smagsnuancer, som dem fra Karamelleriet.

Måske skulle man ikke tro, at disse smage skulle fungere sammen – men du ville blive overrasket! Hårde karameller fra Karamelleriet er med garanti noget for den kræsne karamelelsker, der godt kan lide slik med kant og karakter.