Her kan du læse mere

1. februar 2022

Oplev Vejle her

Vejle er en by i Vejle Kommune i Østdanmark. Den har ca. 37.500 indbyggere, og Vejle er placeret som nummer 14 på listen over de største byer i Danmark. Vejle dækker et areal på omkring 13 kvadratkilometer, hvilket gør den relativt lille sammenlignet med andre byer i Skandinavien og Europa. Danmark har mange sjove aktiviteter at tilbyde børn og børnefamilier, men Vejle scorer virkelig højt på wow-faktoren for de fleste børnefamilier. I nærheden af Vejle finder du LEGOLAND, som byder på både grin og gys i bedste velgående – og ikke at forglemme Givskud. Læs om Vejle lige her.

Vejle ligger meget tæt på Vejle Fjord, som er Danmarks længste fjord. Du kan opleve Vejles maleriske små huse på brostensbelagte gader og nyde nogle af områdets delikatesser som “tarteletter” (små kødtærter) på Vejle Food Market på Vejle Torv. I nærheden af Veje finder du den smukke Elbæk Plantage skov. Læs mere lige her. Vejle tilbyder børnefamilier en bred vifte af sjove aktiviteter. Vejle er hjemsted for de berømte Jellinghøje, hvor du kan få mere at vide om Vejles kongeslægt og historie. Læs videre her og oplev Vejle og nyd Danmarks kultur og historie med dine små. Læs mere om byen lige her.

Vejle ligger tæt på Vejle fjord, som er en af Danmarks længste fjorde. Området omkring Vejle byder på mange familievenlige aktiviteter såsom LEGOLAND, hvor både grin og spænding er garanteret sammen med Givskud Zoo kun få kilometer væk. Veje selv har små brostensbelagte gader, der vil appellere til dem, der leder efter maleriske huse. Vejle har også en række populære attraktioner for børn, bl.a. Gorilla Park Vejle, hvor familier kan klatre i træer sammen, have det sjovt sammen og danne fælles minder, der sandsynligvis vil vare hele livet. Det er virkelig svært at skille sig ud fra andre byer i Skandinavien. Læs mere lige her.

Relateret Artikler

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem og findes i mange forskellige former, størrelser og farver. Når de er tændt, skaber de en varm og indbydende atmosfære, som er perfekt til at slappe af i. Udendørs lanterner kan også bruges til at...

Jørn Martin Steenhold forsker i leg og børneliv

Jørn Martin Steenhold forsker i leg og børneliv

Jørn Martin Steenhold er uddannet børnehavepædagog og har forfattet mange forskellige bøger med forskning i barndommen og børns liv. Han sætter børnene i fokus og har derfor også gjort sin forskning tilgængelig på www.borneliv.dk, hvor du har mulighed for at lære mere...