Hvad er en turban?

7. maj 2022

En turban er en slags hovedbeklædning, der normalt består af et stykke stof, der er snoet rundt om hovedet. Turbanen er især udbredt i Sydeuropa, Mellemøsten, Nordafrika og Asien. I Norden bæres turbannen typisk af personer med indisk, pakistansk eller sydasiatisk afstamning.

Turbanen har en lang tradition, og man mener, at den første turban blev båret for over 5000 år siden. Turbanen har normalt en religiøs eller kulturel betydning, og den bliver båret af både mænd og kvinder.

Turbanen kan bæres på mange måder, og der findes et utal af varianter. Du kan få turbans i mange farver og materialer, og der er også stor forskel på, hvordan de snoet. Nogle turbans er snoet meget tæt og stramt, mens andre er mere løstsiddende.

Du kan finde et stort udvalg af turbans her.

Hvordan snor man en turban?

Du kan finde mange forskellige videoer på internettet, der viser, hvordan man snor en turban. Det er først og fremmest vigtigt, at du har en turban, der er lavet af et godt materiale, så den holder formen. Det er også vigtigt, at du har en turban, der ikke er for kort. En turban kan fx bruges til at dække for en kort frisure, der ikke rigtigt kan sidde ordentligt under en hat eller en paryk.

Hvorfor skal man bære en turban?

Hvis du spørger en person, der bærer turban, vil han eller hun ofte fortælle, at turbannen har en religiøs eller kulturel betydning. Turbannen kan også have en symbolsk betydning, fordi den viser, at man hører til en vis gruppe. I dag er turbanen imidlertid også blevet et populært fashion statement.

Så hvis du skal bruge en turban, så er det vigtigt at du bruger et stykke stof, der er længe nok til at du kan sno den rundt om dit hoved. Du kan nemt finde mange forskellige turbans online på internettet.

Relateret Artikler

Gør din julefrokost endnu bedre med disse tips

Gør din julefrokost endnu bedre med disse tips

Dette indhold er sponsoreret Der er masser af traditioner forbundet med julefrokosten, og derfor kan det være en god idé at følge nogle af disse, så man ikke skuffer sine gæster. Men der er også mulighed for at lave nogle personlige tilpasninger, som kan gøre...

Overvej dette for en optimeret butiksindretning

Overvej dette for en optimeret butiksindretning

Annonce For at dine kunder skal have en god oplevelse, når de kommer ind og handler og i din butik, er indretningen vigtig. Dette har nemlig en stor betydning for deres shopping oplevelse - det er derfor også vigtigt, at du er opmærksom på, hvordan du kan optimere og...

Hår produkter fra Renati

Hår produkter fra Renati

Er du på udkig efter produkter fra Renati? Så er du altså kommet til det helt rette sted! Læs med her. Renati er et førsteklasses hårproduktmærke, der er elsket af professionelle stylister over hele verden. Renatis brede produktlinje omfatter alt fra hårvoks og...