Hvad kan man bruge flydemørtel til?

14. februar 2022

Flydemørtel er et materiale, der kan bruges til op til flere formål. Netop derfor bliver det også brugt i forbindelse med mange opgaver. Det er dog ikke alle, der er klar over, hvad man konkret kan bruge det til.

Vil du gerne vide mere om, hvad man kan bruge flydemørtel til, skal du blot med læse med herunder. Her bliver du nemlig præsenteret for de to mest hyppige anvendelser for dette materiale.

Bruges som regel som undergulv

Som regel bliver det brugt som undergulv. Det skyldes, at det er et materiale, der er nemt at arbejde med, og derfor er det let at få støbt et plant undergulv, hvis man beslutter sig for at bruge flydemørtel til det.

I dag er det som regel flydemørtel, der bliver brugt, hvis et nybyggeri eller en renovering kræver, at der bliver støbt et undergulv. Har du ikke hørt om flydemørtel, har du måske hørt om tyndpuds – og det er faktisk en og samme ting.

Kan også bruges som decideret gulv

For det meste bliver flydemørtel brugt til at støbe undergulve, hvilket vil sige, at der bliver lagt et andet gulv henover. Det er dog ikke i alle tilfælde, at man vælger at gøre dette.

Der er nemlig mange, der godt kan lide det rå og simple look som flydemørtel har, når det er blevet støbt. Derfor er der faktisk flere og flere, der vælger at bruge det som deres færdige gulv.

Kræver særlig overfladebehandling

Har man et ønske om at bruge flydemørtel som færdigt gulv, kræver det dog, at det bliver overfladebehandlet. Derfor er det ikke nok, at man blot får støbt gulvet, som det er tilfældet, hvis det bliver brugt som et undergulv.

Ikke desto mindre er det dog stadig en billig måde at få lavet et råt og simpelt gulv på. Derfor appellerer det også til mange, der ønsker at holde prisen for deres nybyggeri eller renovering i bund.

Relateret Artikler

Robotstøvsuger fra ecovacs

Robotstøvsuger fra ecovacs

Uanset om det er nullermænd i hjørnerne, hundehår på gulvtæppet eller krummerne efter aftensmaden, så klarer robotstøvsugeren fra ecovacs ærterne uden problemer! Vi kender det alle sammen, det der med støvsugning og gulvvask er ofte en plage i dagligdagen og det...

Find et flot spejl, og skab et stilfuldt og moderne look i dit hjem

Find et flot spejl, og skab et stilfuldt og moderne look i dit hjem

Dette indhold er sponsoreret Et spejl er et must-have i ethvert hjem, og det rette spejle kan skabe et stilfuldt og moderne look. Det kan bruges til at reflektere lyset, give rummet mere dybde og bringe nyt liv til væggene. Et flot spejl vil kunne fuldende det samlede...