Hvad kan man bruge flydemørtel til?

14. februar 2022

Flydemørtel er et materiale, der kan bruges til op til flere formål. Netop derfor bliver det også brugt i forbindelse med mange opgaver. Det er dog ikke alle, der er klar over, hvad man konkret kan bruge det til.

Vil du gerne vide mere om, hvad man kan bruge flydemørtel til, skal du blot med læse med herunder. Her bliver du nemlig præsenteret for de to mest hyppige anvendelser for dette materiale.

Bruges som regel som undergulv

Som regel bliver det brugt som undergulv. Det skyldes, at det er et materiale, der er nemt at arbejde med, og derfor er det let at få støbt et plant undergulv, hvis man beslutter sig for at bruge flydemørtel til det.

I dag er det som regel flydemørtel, der bliver brugt, hvis et nybyggeri eller en renovering kræver, at der bliver støbt et undergulv. Har du ikke hørt om flydemørtel, har du måske hørt om tyndpuds – og det er faktisk en og samme ting.

Kan også bruges som decideret gulv

For det meste bliver flydemørtel brugt til at støbe undergulve, hvilket vil sige, at der bliver lagt et andet gulv henover. Det er dog ikke i alle tilfælde, at man vælger at gøre dette.

Der er nemlig mange, der godt kan lide det rå og simple look som flydemørtel har, når det er blevet støbt. Derfor er der faktisk flere og flere, der vælger at bruge det som deres færdige gulv.

Kræver særlig overfladebehandling

Har man et ønske om at bruge flydemørtel som færdigt gulv, kræver det dog, at det bliver overfladebehandlet. Derfor er det ikke nok, at man blot får støbt gulvet, som det er tilfældet, hvis det bliver brugt som et undergulv.

Ikke desto mindre er det dog stadig en billig måde at få lavet et råt og simpelt gulv på. Derfor appellerer det også til mange, der ønsker at holde prisen for deres nybyggeri eller renovering i bund.

Relateret Artikler

Gør din julefrokost endnu bedre med disse tips

Gør din julefrokost endnu bedre med disse tips

Dette indhold er sponsoreret Der er masser af traditioner forbundet med julefrokosten, og derfor kan det være en god idé at følge nogle af disse, så man ikke skuffer sine gæster. Men der er også mulighed for at lave nogle personlige tilpasninger, som kan gøre...

Overvej dette for en optimeret butiksindretning

Overvej dette for en optimeret butiksindretning

Annonce For at dine kunder skal have en god oplevelse, når de kommer ind og handler og i din butik, er indretningen vigtig. Dette har nemlig en stor betydning for deres shopping oplevelse - det er derfor også vigtigt, at du er opmærksom på, hvordan du kan optimere og...

Hår produkter fra Renati

Hår produkter fra Renati

Er du på udkig efter produkter fra Renati? Så er du altså kommet til det helt rette sted! Læs med her. Renati er et førsteklasses hårproduktmærke, der er elsket af professionelle stylister over hele verden. Renatis brede produktlinje omfatter alt fra hårvoks og...