Hvad kan man lave i Gentofte?

Gentofte er en by i Region Hovedstaden i Danmark, og den har ca. 100.000 indbyggere. Gentofte er kendt for sin rige historie – især dens mange slotte og paladser. Der er mange ting at se og lave i Gentofte, hvis du er interesseret i historie eller naturoplevelser. Hvis Gentofte, derfor lyder som en by for dig, så kan du gå ind og læse mere her https://gentoftenetavis.dk/Du vil ikke komme til at fortryde det?

Oplev den flotte natur i Gentofte

Hvis du vil have en hyggelig dag ud med familien, kan du besøge Gentofte Slot, der ligger smukt placeret ved søen Gentofte Sø. Gentofte Slot er et af Danmarks ældste slotte og er åbent for besøgende hele året rundt. I tilknytning til Gentofte Slot ligger Gentofte Park, der er et smukt naturområde med skov, søer og engelandskab.

Oplev Gentofte på en ny måde

Hvis du er mere interesseret i moderne arkitektur, kan du besøge Gentofte Bibliotek. Gentofte Bibliotek er tegnet af den verdensberømte danske arkitekt Henning Larsen og blev indviet i 2006. Gentofte Bibliotek er et imponerende bygningsværk, der består af to skyskrabere og en underjordisk park.

Kom nemt til København fra Gentofte

Gentofte Kommune er også kendt for sin gode transportinfrastruktur. Du kan nemt komme til Gentofte fra København med bus eller tog. Hvis du vil ud at rejse, ligger der blot 20 minutter fra Gentofte Station til Københavns Lufthavn. Gentofte er altså en perfekt base for både ferie- og forretningsrejser.

Mange aktiviteter i Gentofte

Gentofte er en dejlig by, der byder på mange aktiviteter. Hvis du er vild med dyr, kan du besøge Jægersborg Dyrepark. Gennem historien har området været brugt til jagt af de danske konger. Og i 2015 blev jagtmarkerne faktisk optaget på den prestigefyldte UNESCO Verdensarvsliste. Du kan dog også vælge at tage en kold dukkert i havet – besøg blot Hellerup Strandpark.