Hvad skal en kørestol som minimum kunne?

Kvalitetskørestole adskiller sig fra de billige modeller på rigtig mange måder. På de billige modeller er antallet af indstillingsmuligheder ofte sparet væk, hvilket kan gøre brugervenligheden og komforten langt dårligere.

Hvis du gerne vil opnå den bedste siddekomfort, og generelt have den bedste oplevelse med din stol, så skal du ikke begrænses af manglende indstillinger.

I denne artikel kan du læse om, hvad din kørestol som minimum skal kunne, for at du får en ordentlig oplevelse.

Overvej følgende ting

Som et absolut minimum skal kørestolen have gode skubbehåndtag, et bredt armlæn, et sæde, som skal kunne indstilles og afmonterbare hjul, så kørestolen kan tages med i en bil.

Skubbehåndtagene skal kunne indstilles uden værktøj, så forskellige ledsagere nemt kan skubbe stolen uden at skulle krumme ryggen. Det skal også helst være muligt at klappe armlænene bagover, så man også kan sidde sidelæns i stolen. Det kan man have behov for, hvis man for eksempel skal flytte sig fra kørestolen over i sengen eller i sofaen.

Svingbare benstøtter som kan tages af

Det er svært at sætte sig i en kørestol, hvis benstøtterne er i vejen. Derfor skal din kørestol kunne svinge benstøtterne ud, så man lettere kan sætte sig til rette i stolen.

Det er også et plus, hvis benstøtterne kan afmonteres, så det er nemmere at transportere kørestolen i en bil.

Ryglænet skal kunne indstilles

Dette er især vigtigt, hvis du skal bruge stolen i mange timer. Man kan godt komme til at få ondt i bagen og ryggen, hvis man sidder i den samme position over længere tid. Positionen af ryglænet spiller en vigtig rolle i forhold til, hvordan man sidder.

Derfor er det et plus, hvis man kan ændre vinklen på ryglænet, så man kan variere sin stilling.

De bedste kørestole i Danmark

Hvis du ikke vil gå på kompromis med din komfort, så skal du købe din kørestol hos SeniorSalg. Her finder du kørestole til alle typer brugere med alle former for behov.

Køb kørestole i forskellige størrelser, med mange indstillingsmuligheder og funktioner. Du kan købe stole til hverdagsbrug eller lejlighedsvis brug samt alt det nødvendige tilbehør som for eksempel gummiramper, forhjulssæt, dåseholder, ergonomiske siddepuder og meget mere.

SeniorSalgs store udvalg dækker alle behov. Selvom kørestolene er i høj kvalitet, så er prisen altid i bund. Der er også tilbud at hente hver eneste dag, hvor du kan spare flere tusinde kroner på dit køb.