Hvordan laver man akryl gele negle derhjemme?

Vil du gerne have længere og pænere negle? Du behøver ikke til en neglesalon og bruge hele din månedsløn på et sæt dyre negle, for du kan faktisk klare det helt selv derhjemme.

Det er hverken svært eller tidskrævende at lave akryl gele negle. Det kræver bare, at du har det rigtige udstyr.

Køb alt til dine akryl gele negle hos All About You, og kom i gang med at lave de smukkeste negle derhjemme. Du vil blive overrasket over, hvor nemt det faktisk er, og hvor enestående resultater du ender med at få.

Sådan laver du akryl gele negle

Akryl gele negle er blevet rigtig populære på det seneste. De adskiller sig fra traditionelle akryl negle ved at bruge materialet gele, som er mere skånsomt for din negl.

Du kan købe alt udstyr hos All About You, så du kan lave akryl gele negle derhjemme. Køb prepper, basecoat, påføringspensler og naturligvis den farve neglegel, som du synes ser flottest ud.

Klargør din negl

Før du dækker dine negle med gelen, er det vigtig, at du prepper dem først. Det er derfor, at All About You sælger cleaner, prep og primer på deres webshop, så du kan få hele kittet til hjemmebrug.

Når du prepper dine negle, får du et bedre og mere holdbart resultat. Rens dine negle, skub neglebåndet tilbage, og fil dem ned, så de har den ønskede form.

Påfør gelen

Det er en god ide, at du bruger en primer på din negl, før du lægger gelen. Lad primeren tørre i 60 sekunder, før du går i gang.
Påfør et jævnt lag af gele på hele neglen. Når du skal hærde gelen, skal du bruge en UV-lampe.

Akryl gel er et brugsklart produkt, som du kan putte på neglen med det samme. Derfor er det nemt for dig, at lave akryl gele negle – også selvom du er nybegynder.

Billigere end neglesalonen

Når først du har købt dine remedier fra All For You, kan du lave akryl gele negle derhjemme lige så tosset, som du vil. Det koster dig kun en brøkdel af prisen, som du ville betale hos en negletekniker.

Med produkter fra All About You kan du lave akryl gele negle igen og igen, før du behøver købe ny gel. Du vil også opleve at akryl gele negle holder i længere tid end normal neglelak, så du har glæde af dem i flere uger.