Idéer til fede online oplevelser

25. maj 2022

De sidste par år har vi måttet tilpasse os til at gøre en del ting hjemmefra, og af den årsag er mange sociale begivenheder blevet virtuelle. Det kan stadig være en fordel, selv nu hvor vi må mødes igen, særligt hvis man skal samle folk fra hele landet til en oplevelse.

Onlineevents til firmaet

Et af de områder, der har fået mest gavn af de mange nye muligheder for virtuelle oplevelser, er inden for virksomheder og arbejdspladser, hvor man gerne vil samle alle medarbejdere til et arrangement. Det kan fx være til et stort møde eller en konference, hvor det giver bedre mening at afholde det online. Hvis man ønsker at ryste sine medarbejdere lidt mere sammen og give dem mulighed for at styrke sine samarbejdsevner, kan man med fordel prøve online teambuilding, som de alle kan opleve fra eget hjem og computer. Teambuilding i dette format kan være lettere at afholde, og der er mange sjove og kreative temaer og øvelser at vælge imellem.

Smagsoplevelser i eget hjem

Det er faktisk også blevet muligt at opleve vinsmagning, ølsmagning og chokoladesmagning fra eget hjem, hvis det er noget, man kunne tænke sig. Det fungerer sådan, at man får sendt en pakke med lækkerierne hjem til sig selv, og så foregår selve smagningen virtuelt gennem fx zoom. Så fortæller en ekspert om de forskellige produkter og guider jer gennem smagsoplevelsen. Det er en hyggelig form for forkælelse, som man kan dele med sine kollegaer, venner og familie.

Virtuelle koncerter

Flere og flere musikere og bands er hoppet med på den virtuelle vogn og er begyndt at afholde koncerter online. Dette kan fx være fra et studie, men mange musikere er begyndt at afholde virtuelle koncerter fra eget hjem. En mere intim koncert, hvor man kan komme tættere på kunstneren og nyde deres musik og historier hjemmefra.

Relateret Artikler

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem og findes i mange forskellige former, størrelser og farver. Når de er tændt, skaber de en varm og indbydende atmosfære, som er perfekt til at slappe af i. Udendørs lanterner kan også bruges til at...

Jørn Martin Steenhold forsker i leg og børneliv

Jørn Martin Steenhold forsker i leg og børneliv

Jørn Martin Steenhold er uddannet børnehavepædagog og har forfattet mange forskellige bøger med forskning i barndommen og børns liv. Han sætter børnene i fokus og har derfor også gjort sin forskning tilgængelig på www.borneliv.dk, hvor du har mulighed for at lære mere...