Indret din terrasse med disse 3 typer møbler

27. november 2021

Når foråret og sommeren nærmer sig, trækker mange danskere ud på deres terrasse og i deres have. Mange timer kan gå, mens man nyder vejret og hygger sig i godt selskab. Af den grund er det dejligt at kunne sætte sig til rette i nogle gode møbler, og hvilke får du nogle forslag til her.

Nyd livet i en solseng

Når solen begynder at titte frem, kan du lægge dig i en dejlig solseng eller liggestol, hvor du mærker solstrålerne varme huden op efter en lang vinter. Det er ren luksus at kunne ligge der, lukke øjnene og udnytte solens varme. Prøv det selv! Udvalget af liggestole spænder bredt fra sammenklappelige varianter til nogle med et lille udtræksbord. Se et godt udvalg af solsenge og liggestole på https://www.vidaxl.dk/g/4105/solsenge-liggestole.

Spisesæt velegnet til samvær og gode stunder

Vil du gerne samle familien eller dine venner til en hyggelig aften, hvor I nyder de varme sommeraftenener med grill, vin og spil? Så er et spisesæt med et spisebord med plads til dine gæster oplagt til dette. Smid kødet på grillen eller find det fedeste brætspil frem, mens I læner jer tilbage i behagelige udendørs siddepladser. Og hvis der skal ekstra blødhed til, så kan du finde et stort udvalg af fine hynder, du kan pryde stolene med.

Loungesæt til hyggetiden

Når I har spist, hvad så med at trække jer tilbage i et lækkert loungesæt, hvor hyggen kan fortsætte? Smid stængerne op i en blød sofa, mens I taler om stort og småt, griner og drikker vin. Eller du kan lægge dig med en bog og få en på øjet halvvejs igennem.

Du kan fx lave dine egne havemøbler af paller med hynder, eller du kan se dig om efter de perfekte møbler ved at gå på opdagelse hos nogle af de mange forhandlere.

Relateret Artikler

Skab et flot udtryk til dit hus og have

Skab et flot udtryk til dit hus og have

Som beboere i Holstebro og omegn er vi heldige at have adgang til smukke omgivelser og muligheder for at skabe en lækker bolig både indendørs og udendørs. Men det kan også være en udfordring at navigere i alt fra havearbejde til boligindretning og vedligeholdelse. Her...

Guide til hækklipning: sådan får du det perfekte snit

Guide til hækklipning: sådan får du det perfekte snit

Hækklipningen er et tilbagevende fænomen, som de færreste haveejere kan snyde sig udenom. Hækken skal klippes for at give lys til haven og for at gøre den pæn at se på, men det er naturligvis ikke helt lige meget, hvordan du griber opgaven an. Hvis du bare sætter...

Bagbeklædning, som gør det nemmere at holde dit køkken rent

Bagbeklædning, som gør det nemmere at holde dit køkken rent

Det kan være svært at holde væggene rene og pæne, især i køkkenet, hvor madlavning og madforberedelse kan føre til stænk og pletter. Ligeledes kan badeværelset være udsat for fugt og vandstænk fra brusere eller badekaret. Måske du kender til denne problematik? For at...