Indret din terrasse med disse 3 typer møbler

27. november 2021

Reklame

Sponseret indlæg

Når foråret og sommeren nærmer sig, trækker mange danskere ud på deres terrasse og i deres have. Mange timer kan gå, mens man nyder vejret og hygger sig i godt selskab. Af den grund er det dejligt at kunne sætte sig til rette i nogle gode møbler, og hvilke får du nogle forslag til her.

Nyd livet i en solseng

Når solen begynder at titte frem, kan du lægge dig i en dejlig solseng eller liggestol, hvor du mærker solstrålerne varme huden op efter en lang vinter. Det er ren luksus at kunne ligge der, lukke øjnene og udnytte solens varme. Prøv det selv! Udvalget af liggestole spænder bredt fra sammenklappelige varianter til nogle med et lille udtræksbord. Se et godt udvalg af solsenge og liggestole på https://www.vidaxl.dk/g/4105/solsenge-liggestole.

Spisesæt velegnet til samvær og gode stunder

Vil du gerne samle familien eller dine venner til en hyggelig aften, hvor I nyder de varme sommeraftenener med grill, vin og spil? Så er et spisesæt med et spisebord med plads til dine gæster oplagt til dette. Smid kødet på grillen eller find det fedeste brætspil frem, mens I læner jer tilbage i behagelige udendørs siddepladser. Og hvis der skal ekstra blødhed til, så kan du finde et stort udvalg af fine hynder, du kan pryde stolene med.

Loungesæt til hyggetiden

Når I har spist, hvad så med at trække jer tilbage i et lækkert loungesæt, hvor hyggen kan fortsætte? Smid stængerne op i en blød sofa, mens I taler om stort og småt, griner og drikker vin. Eller du kan lægge dig med en bog og få en på øjet halvvejs igennem.

Du kan fx lave dine egne havemøbler af paller med hynder, eller du kan se dig om efter de perfekte møbler ved at gå på opdagelse hos nogle af de mange forhandlere.

Relateret Artikler

Få anlagt den urtehave du drømmer om

Få anlagt den urtehave du drømmer om

Der er ikke noget, der er så skønt som at have en have. Her er der nemlig tale om de ekstra kvadratmeter, man kan føje til sit hjem, hvorfor der kommer en naturlig forlængelse. Denne kan bruges til at give masser af frisk luft og dermed også det frirum, der kan være...

En gulvafslibning kan være med til at pifte dit gulv op

En gulvafslibning kan være med til at pifte dit gulv op

I takt med tiden vil dit gulv i din bolig blive slidt og ridset. Synes du, at dit gulv har mistet sit flotte look? Så findes der heldigvis en løsning, der kan redde dit gulv! Nemlig gulvafslibning. Gulvafslibning kan på ganske kort tid pifte dit gulv op og få det til...

Det kan du gøre ved din bolig for at optimere din nattesøvn

Det kan du gøre ved din bolig for at optimere din nattesøvn

Oplever du, at du vågner op uden at være veludhvilet? Det kan også være, at du oplever tankemylder op til sengetid eller vågner op adskillige gange i løbet af natten. Hvad end der ruinerer din nattesøvn, så foreligger der et par muligheder, som kan være med til at...