JBS underbukser microfiber

JHar du prøvet de nye JBS microfiber underbukser til herrer? Hvis ikke, så er det tid til at slå til på dette tilbud hvor du kan få 3 par af de spritnye og behagelige microfiber underbukser som altid er til skarpe priser.

Kvalitetsunderbukser til gode priser:

Hver gang du køber en pakke får du tre par lækre microfiber underbukser med til en rigtig god pris. Denne underbuks er lavet i stretchform og med elastikkant der er 3 cm. bred hvilket gør det til en yderst behagelig underbuks. Hvis såfremt man køber de nye JBS microfiber underbukser i en størrelse medium er der 10 cm. i indre skridtlænge.

Det unikke ved JBS underbukser microfiber er det materiale som varen er produceret i som er 10 procent elastane og hele 90 procent polyamid.

JBS er et danskdesignet brand og der er tænkt på detaljen på dette produkt, samt det at det også visuelt ser godt ud. Derfor er JBS underbukser microfiber udstyret med et påsyet logo-tag som fuldender det stilmæssige design og fuldender det gode indtryk af kvalitet og det visuelle i forhold til disse underbukser.

Du er uden tvivl sikret en lækker oplevelse med disse JBS microfiber underbukser som sikrer dig høj kvalitet og en perfekt pasform. Til dig der er aktiv i hverdagen er det også underbukser af høj kvalitet som ikke er til gene og kravler op – så kort sagt, så passer den til alle slags hverdage du som person har.

Altid fokus på det moderne:

Siden 1939 hvor JBS blev stiftet har der været fokus på at vores produkter skal følge med stilen og vigtigheden af at en stilfuld mand har en gennemført stil – dette sikre vi med denne JBS underbukser i microfiber. JBS er det førende undertøjsbrand i skandinavien og hos JBS har man i 80 år været kvalitetsbestemte og hele tiden ajour med hvad der er efterspurgt på markedet i forhold til undertøj til mænd. Den status JBS har opnået som de førende i Skandinavien er opnået ud fra 4 kerneværdier som er implementeret i alt hvad virksomheden fortager sig. De 4 kerneværdier som der bruges er: Individualitet – komfort – innovation og kvalitet.

Christiano Ronaldo i samarbejde med JBS:

I 2013 startede JBS en undertøjslinje i samarbejde med en af verdens bedste fodboldspillere Christiano Ronaldo. Samarbejdet har været godt for begge og dette blev illustreret under corona pandemien hvor Christiano Ronaldo viste storsind overfor virksomheden der ligesom alle andre havde økonomiske udfordringer, og gav afkald på et minimumsbeløb som skulle betales fra JBS til Christiano Ronaldo jvf. deres kontrakt.